AguniaGR
Fanka BB :)
Chorowitkom życzę zdrowia. Oby wszystkie dolegliwości szybko przeszły. Truskawkowa może leki w końcu zaczną działać i temperatura spadnie.
Mika, Katjuszka u nas też są piski na widok zwierząt. No a przy psach to jest już zupełna euforia.
Wiśniowa to już pełną paszczę macie
Panowie od babci wrócili zachwyceni. A szczególnie Julek. Tam są trzy psy i mógł je tarmosić ile chciał. Ja wybyłam na zakupy, ale wróciłam tylko z jedną sukienką, bo jakoś dnia na zakupy nie miałam. Chciałam kupić też strój kąpielowy, ale jak się zobaczyłam w lustrze od tyłu to mi mina zrzedła i postanowiłam, że ostro się biorę za ćwiczenia (od jutra, albo od wtorku... albo od soboty...). Ale za to zjadłam w restauracji obiad taki na jaki miałam ochotę, a nie taki, żeby mógł go też zjeść Julek.
Mika, Katjuszka u nas też są piski na widok zwierząt. No a przy psach to jest już zupełna euforia.
Wiśniowa to już pełną paszczę macie

Panowie od babci wrócili zachwyceni. A szczególnie Julek. Tam są trzy psy i mógł je tarmosić ile chciał. Ja wybyłam na zakupy, ale wróciłam tylko z jedną sukienką, bo jakoś dnia na zakupy nie miałam. Chciałam kupić też strój kąpielowy, ale jak się zobaczyłam w lustrze od tyłu to mi mina zrzedła i postanowiłam, że ostro się biorę za ćwiczenia (od jutra, albo od wtorku... albo od soboty...). Ale za to zjadłam w restauracji obiad taki na jaki miałam ochotę, a nie taki, żeby mógł go też zjeść Julek.
.Świeczkę do torta musiałam kupić zwykłą bo jednak tort wyszedł taki że zasłoniłaby obrazek.Prezenty,mamy drugie krzesełko fishera,tą nowa wersję
,nawet go nie rozpakowałam bo nie mam miejsca na kolejną gabarytową zabawkę do tego podobna stoi w kącie,no i mam problem bo chciałąbym spróbować to wystawić na allegro[oryginalnie zapakowane],tylko nie wiem czy nie będzie siary jak chrzestny się dowie.Ale szkoda mi żeby zabawka za miniumum 200zł leżała na strychu,dzieci w rodzinie sie nie szykują więc też nie ma komu dać na prezent.A jak bym sprzedała to bym jej wypasiony wózek dla lalek kupiła na przyszłosć i jeszcze by jej na coś zostało.Nie jest któraś na kupnie,heh
.Dostała jeszcze rowerek,myszkę mini gadajaco,śpiewajacą,lalkę śzmaciankę z piosenkami,takie 3klocki fishera edukacyjne,trochę mi szkoda ze wszystkie zabawki są na teraz,bo mamy mnóstwo a za rok z nich wszystkich wyrośnie.
jak tylko jakiś widzi to mija jej cała złość i żal do świata.