• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja po zebraniu i w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam. Ale co tam jak tylko 9 na 30 rodzicow bylo.
Edysiek moze cos podpowiesz z kwiatami dl staszego? A moze masz jakas sprawdzona strone z ogrodnictwem. Mi by sie na dluzej jakas dobra "encyklopedia" wiedzy internetowej przydala bo nie czarujmy sie ale albo doczytam i sie dowiem sama albo bede musiala wynajac ekipe a szczerze mowiac nawet jak bym znalazla na ro kase to biora duzo a projekty nieprzemyslane na 4 pory roku a tak to ja za gratis tez potrafie...

dirka gratuluje :)
myszka głowa do góry :)
my też chcieliśmy mieć kolejną dzidzie ale póki co musimy odłożyć nasze plany i starania o kilka miesięcy ale może miało tak być :) A nawet i się cieszę że do pracy wrócę :)

Dziewczyny, jestem, jakoś jeszcze żyję, ale chłopcy dają popalić i ciężko...
Podczytuję po kawałku od soboty ale odpisać prawie nie ma szans. Mam nadzieję że to zęby!

Milenka - wszystkiego najlepszego dla księżniczki!!! I dla Ciebie Mamusiu, że dajesz radę każdego dnia:-)

Kurcze napisalam posta i mnie z aplikacji wywalilo.

U nas ciezko bo w dzien jeszcze goraczka i tylko raczki. Ja padam na pysk, glowa mnie boli, kregoslup peka a rece odpadaja. Na szczescie wieczorem nie mial juz goraczki i teraz tez nie ma. Oby juz tak zostalo.

Truskawkowa a jak u Was???

Viltutti zrob tsh i ft3 i ft4 bo czasem samo tsh nie jest jeszcze poza norma a hormony tarczycy juz sa zanurzone. Przeciwciala nie ma sensu bo to przy zapaleniach tarczycy sie robi i to autoimmunologicznych.

Lece spac. Moze jutro bedzie lepszy dzien.

reklama
Dirka - gratulacje ;)

Agunia - pytasz o pogodę ducha czy tą drugą ;p u nas pogoda super, że jejkuuuu!! Rano mgła ale pózniej rewelacja. Z 4 godziny śmigaliśmy w słońcu. Moje piegi odżywają :D A jak tam u Ciebie pogoda ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry