• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

images

Najlepsze życzenia urodzinowe dla pierwszej naszej kwietnióweczki;-).

Zuzanka a bepanten to maść pewnie?mam krem bepanten akurat albo maść alantan,nie wiem czym już eksperymentować na nim:no:.A w czym kapiesz?Może kupie po świetach zestaw ziajki do azs,mój syn ma podejrzenie póki co do tej pory jechał na maści antybiotykowej bo jemu się ranki robia i roznosza się .

Ja nie świętuj dziś,siedze sama z dziećmi.

reklama
Madziu - wszystkiego najlepszego dla Ewy! Niech rośnie duża, radosna i niech każdy jej dzień będzie pełen cudownych odkryć i niespodzianek:-)

Milenko - też siedzę całe święta sama w domu. Tzn nie sama bo z Emmą i psem :-). Mąż zgodził się na nadgodziny... Podwójnie płatne godziny piechotą nie chodzą.

U nas całkiem ładnie. Z racji tego że mąż w pracy w ogóle świąt w tym roku nie obchodzimy. Ugotowałam tylko żurek żeby mógł sobie wziąć do pracy i upiekłam ciasto "leśny mech". Rano z E i psem zaliczyliśmy 1.5 h spacer. Teraz odsypia, potem obiad i na plac zabaw. Niech szaleje :-)
Zresztą w domu mam tak brudno, że z chęcią wyjdę żeby nie musieć na to patrzeć ;-)

reklama
Wszystkim wszystkiego najlepszego życzę!! A szczególne życzenia dla Ewci!! Sto lat sto lat!!!

My po szybkim śniadaniu u nas pojechaliśmy w na obiad do teściow. Dzieciaki się wyszalaly z kuzynami. Było sympatycznie chociaż dzień zakończył się niezbyt miło. Jutro nastawialam się na spokojny dzień bez gości a okazuje się że ma przyjechać brat z synem i teściowie. Tylko że nikt mnie o zdanie nie pytał a tym bardziej nie pomyślał czy jest czym ich ugoscic (brata zaprosiła mama, a teściów mąż). Teraz ja musze stawać na głowie żeby jutro cokolwiek zrobić i jeszcze myślęc że mi na ręce będą patrzeć. Do tego biegające po domu dzieciaki i nie schodzący z rąk Ignas. Po prostu święta jak marzenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry