• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona, przy tej pogodzie to ja poczekam na kupowanie butów aż lato przyjdzie... Bo póki co mamy trampki do szurania przy domu i adidasy "do ludzi" i wystarcza. Jak zrobi się ciepło to jakieś sandaczki w CCC kupię bo mają duży wybór fajnych skórzanych. Albo w deichmanie takie z nike mi się podobają.

reklama
Madziolina WSZYSTKIEGO CO W ŻYCIU NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE dla Michasia!!! 100 lat :-)

O Edysiek przypomniałaś mi o szczepieniu a dzisiaj czwartek to zaraz zadzwonię do przychodni zapytać czy jest nasz pediatra i też pójdziemy, będzie z głowy.

urodziny17.gif
Wszystkiego najlepszego Michałku

Zapisuję na to szczepienie i zapisać nie mogę. Podwójna atrakcja mnie czeka, bo i Zosiek ma szczepienie. Oj będzie się działo:baffled:
Pneumokoki wreszcie zaliczymy, bo czekałam do roku, żeby 2 dawki były a nie trzy. Zawsze to 250 w kieszeni

reklama
U nas nocka taka sobie. Wszystko nowe wiec było ciężej.
Dostał F juz na urodzinki od dziadków super łóżeczko turystyczne i huśtawkę. Urodzinki robimy 2 maja, zaproszenia wysłałam SMSem, trochę osób nam sie uzbierało. Torta ide dzisiaj zamówić , żeby juz było z głowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry