reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
ANCONA wiem ja też raz kupiłam sobie kozaki w ccc i po miesiacu sie rozwaliły,ale jak pisałam nam buty póki co do ozdoby służą,więc takie jedne do sukienki może mieć;-).Jak zacznie chodzić to będę myśleć jakie kupić.

Mamba nie doczytałaś ze nasze dzieci dzis odsypiają noc,moja jeszcze spi,za to popołudnie mam z głowy;-)

Ostatnia edycja:
Milenka masz rację jak do ozdoby to OK :biggrin2: później będziecie myśleć.
Wyrazy współczucia z powodu cioci, przykre to bardzo.

Moje słonko właśnie wstało z wielkim stękaniem znaczy się robota czeka ;-):-p

Jak któraś znajdzie butki ze skóry z miękką i ładnie pracującą podeszwą, wyprofilowaną wkładką i do kostki to dajcie znać. A nuż rzeczywiście będzie coś tańszego... Ale trochę się już naszukałam i lipa. Elefanten są fajne tylko nie mają profilowanej wkładki chyba że trafiłam na takie modele?

Moja nie wiem co odsypia, bo w nocy spała, tylko wredna matka o 7 ją obudziła, bo trzeba było starszaki rozprowadzić

Milenka współczuję:-(

Szukam takich bardziej eleganckich kiecek dla dziewczyn na komunię. Masakra jakaś - 80-90 zł:szok:, to ja sobie za 99 zł wypatrzyłam. Założą raz, bo więcej takich okazji raczej nie będzie, no chyba że Ewa sukienkę po Zosi założy jak Zosia będzie mieć komunię. Z torbami mnie to bachorstwo puści

AGUNIA ja bym zostawiła w domu,nawet stan podgorączkowy osłąbia dziecko a nie wiem u was ale pogoda jest wilgotna i może coś złapać gorszego niż 3dniówka.

Byłam sprawdzić czy moja oddycha,szok spi ponad 3h

Jeśli chodzi o butki to oszczędzać nie będę ale póki co nawet go nie drze do chodzenia wiec pewnie bliżej lata bedzie porządny bucikowy zakup.

Agunia - ja bym zostawiła w domu.

Kurde muszę jechać kupić sobie coś na komunię a nie mam pojęcia co.

reklama
Dzięki dziewczyny. Został jednak w domu, bo boję się ryzykować. Ale szkoda mi go trochę, bo jest ładna pogoda.

Mika ja ostatnio poszalałam w mohito z sukienkami więc może zerknij tam sobie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry