Ale produkujecie.
Widzę dalej buty na tapecie. Ja uważam, że nie ma co szaleć, bo czasem dziecku noga potrafi w ciągu kilku dni urosnąć.
Katjuszka Ty chyba pytałaś jak rośnie dziecku noga. Tak więc noga tak jak i dziecko rośnie skokowo. Długo nic a nagle potrafi urosnąć o jeden, a czasem nawet dwa numery. I dlatego ja nie kupuję tych drogich. Zresztą dla mnie często płacimy za firmę czyli znaczek. No ale to tylko moje zdanie.
Elefanten czy nawet Lasocki kids są skórzane, dobrze profilowane i jak dla mnie mogą być.
U nas też odpada kupno przez internet. Mierzyłam w sklepie małej kilka par tego samego numeru i nie wszystkie weszły na nogę.
Magda ja znalazłam śliczną sukienkę, ale cena mnie powaliła i sobie odpuszczę
Wizytowy weselny komplet sukienka i sweterek 86 (5055940585) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mamy tę białą koronkową z różyczkami z Pepco (30zł), a jeszcze upolowałam inną na allegro (10zł)
Teraz tylko trzeba sweterek kupić.
Agunia ja wychodziłam z moją jak miała lekką gorączkę.
Właściwie przez cały rok moja była codziennie na dworze choć przez chwilę, bez względu na pogodę i nawet jak była przeziębiona (przy trzydniówce też).
Ja mam upieczone ciasto i zrobiony tort. Teraz trzeba się wziąć za porządki. Ale przerwa na kawę też musi być ;-)