reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia ja mialam cudne polbuty upatrzone dla mlodego ale nie lazil po dworku wtedy i chyba od razu sandalki kupie. U mnie jednym z wymagan jest zeby buty byly ze skory no to tanie niestety nie beda. Przez net nie kupue bo mlody ma podbicie wysokie :(
Zobaczymy dzisiaj co bedzie w sklepie

reklama
Ale produkujecie.
Widzę dalej buty na tapecie. Ja uważam, że nie ma co szaleć, bo czasem dziecku noga potrafi w ciągu kilku dni urosnąć.
Katjuszka Ty chyba pytałaś jak rośnie dziecku noga. Tak więc noga tak jak i dziecko rośnie skokowo. Długo nic a nagle potrafi urosnąć o jeden, a czasem nawet dwa numery. I dlatego ja nie kupuję tych drogich. Zresztą dla mnie często płacimy za firmę czyli znaczek. No ale to tylko moje zdanie.
Elefanten czy nawet Lasocki kids są skórzane, dobrze profilowane i jak dla mnie mogą być.

U nas też odpada kupno przez internet. Mierzyłam w sklepie małej kilka par tego samego numeru i nie wszystkie weszły na nogę.

Magda
ja znalazłam śliczną sukienkę, ale cena mnie powaliła i sobie odpuszczę Wizytowy weselny komplet sukienka i sweterek 86 (5055940585) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mamy tę białą koronkową z różyczkami z Pepco (30zł), a jeszcze upolowałam inną na allegro (10zł)
Teraz tylko trzeba sweterek kupić.

Agunia ja wychodziłam z moją jak miała lekką gorączkę.
Właściwie przez cały rok moja była codziennie na dworze choć przez chwilę, bez względu na pogodę i nawet jak była przeziębiona (przy trzydniówce też).

Ja mam upieczone ciasto i zrobiony tort. Teraz trzeba się wziąć za porządki. Ale przerwa na kawę też musi być ;-)

Dobra podbijam pytanie Truskawkowej. Na jakim syropku bachorstwo jedzie ze taka produkcja? ;-)

Agunia dyskusja dyskusja, ale wyobraz sobie podczytywaczki- jakie muszą mieć wypieki :-D:-)

Ancona wreszcie ktoś kto kupuje większość przez neta :-) nie znoszę sklepów. A już od czasu ciąży gdy po kilku minutach miałam zjazd to prawie nic na żywo nie kupuje :-)

Właśnie młoda zasnęła. Nie wiem czy ona się dziś czegoś nawachala czy co ale usypialam ja ponad godzinę.. Śmiała się ze wszystkiego, nawet z mojej stopy... aż się boje co będzie wieczorem. Nie mówiąc o tym jak się rzucała po mnie, po łóżku i wszystkim. A jak się w głowę w końcu stuknela to się śmiać zaczęła. Stanowczo coś z powietrzem ;-)

Milenka wyrazy współczucia. Moja babcia tak zmarła i mimo że miałam 10 lat to bardzo źle to wspominam :-(

Milenka - bardzo szybko to dziadostwo postępuje. Moje kondolencje.

Katjuszka - dobrze, że to tylko dyskusja a nie plotki .....bo my przecież wzorowe matki Polki jesteśmy na diecie niskoplotkowej :D

A propo diety zostało mi tylko pół kg do wagi sprzed ciąży :) ale czarno to widzę bo wiecie u mamy sie nie chudnie [emoji33]

Widze ze buty na tapecie - ja tez wychodze z zalozenia ze lepiej kupic drozsze lepsze, starszemu tez kupowalismy na poczatku Bartek. Teraz kupuje mu Lasocki i odpukac nie ma plaskostopia ani innych skrzywien. A uzywanych nie toleruje. Odrazu wyrzucalam do kosza jak byly male. Mlody narazie jeszcze nie chodzi wiec ma skorzane ale takie polskie za 50 zl.
Wole sobie nic nie kupic a chlopakom lepsze buty.

A fryzjera przezylam bo mlody spal i przyszla tesciowa i wziela go na spacer. Tylko farbowanie mialam wiec w 1,5 godz fryzjerka uwinela sie.

Kurcze moj syn przestawil sie juz tylko na 1 drzemke. Tak ok 11spi max 1h. A w nocy tradycyjnie z 10 pobudek.

Edysiek podziwiam cie za tort i ciasta. Ja przy mlodym to nawet kawy cieplej od dawna juz nie pilam. Dlatego torta na jutro zamawiam, sałatki kupilam i jutro tylko szybko posprzatam.

reklama
Madziolina - to tylko pozazdrościć! To już się wyjaśniło czemu nocami się nawzajem z mężem budzicie. Wypoczęci przy takim Maluchu jesteście to i chętni na takie przebudzenia ;-) Chyba niedługo będziemy gratulacje składać?

Edysiek - podziwiam i chylę czoła!

Oliwia - to fajnie że się udało! Ja właśnie na farbie siedzę. Humor do d... więc zostawiłam chłopaków i postanowiłam sobie nastrój poprawić!

Milenka - bardzo to przykre :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry