reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam się i ja, i melduję, że dalej nie mam jak pisać: telefon w reklamacji a z komputera przy SMYKU nie mam szans korzystać. Poza tym dalej ząbkujemy i noce są koszmarne a w dzień potrafi spać 20 minut i to wszystko.
Właśnie siedzi w kojcu a ja na chwilkę zaglądam, żeby napisac zaległe zyczenia dla 0kwietniowych roczniaków. STO LAT dzieciaczki i uśmmiechhy na buźkach non stop
Kroczek_k dla Twojego synusia w dniu dzisiejszych urodzin STO LAT od kolegi z tej samej daty :)

PozdrawiaMy:tak::-):-D

reklama
Kroczek STO LAT dla Kubusia!!! :-)
Myszka STO LAT dla synka !!! :-)

Auliya a to cwaniak z Ciebie ;-):-D

Viltutti super firaneczka! podoba mi się :-)

Padam z nóg. Właśnie wróciłam z chłopakami od dentystki musiałam pojechać autem bo to na piętrze i nie miałabym jak się wózkiem dostać a że nie było miejsca do zaparkowania blisko to musiałam kawał drogi z H na rękach zapierniczać. Zaszłam mokra jak szczur, oczywiście poślizgu pół godziny to chłopaki na uszach stawali, młody swoją pieluchą podłogę pucował a skończyło się rozciętą wargą bo on przecież nie potrafi powoli :no: i rąbnął o krzesło a co się działo w gabinecie :szok::zawstydzona/y: młodego musiałam godzinę na rękach nosić a on darł się DAAAA na wszystko starszak też się na fotelu nie popisał :dry: i wyszłam 210zł lżejsza :wściekła/y::wściekła/y:. Muszę odetchnąć ufff

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry