• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam,

Cały tydzień siedzę w domu więc nie mam czasu do was zaglądać, bo Julko jest bardzo absorbujący, a do tego zrobiła się pogoda więc całymi dniami okupujemy place zabaw i działkę. Teraz Młody śpi, bo jak zwykle o 5 zarządził pobudkę więc postaram was się trochę doczytać.

Aaaaa, sto lat dla solenizantów

reklama
Witam się na chwilę. U nas najbliższe dni na wariackich papierach, bo muszę ogarniać pracę (dzisiaj i jutro), przedszkole, Ignasia i przeprowadzkę. Od dwóch dni tylko piórem i piore. Teściowa zabrała do siebie cała nasza zastawe i pomyła w zmywarce. Mąż wczoraj malował i przestawiał meble. Ja zaczęłam porządki, teraz czekam na teściowa i też jadę sprzątać. Może w weekend uda nam się przeprowadzić.

Najlepsze życzenia dla wszystkich roczników!!!! Oliwia dla Twojego dzisiaj szczególnie.
No i dużo zdrówka dla wszystkich małych i dużych.

Może wieczorem uda mi się coś więcej napisać.

OLIWIA 100lat dla synka

MARCIA sprawnej przeprowdzki życzę,dzieje się troche u Ciebie

AGUNIa już myślałam że nas porzuciłaś na stałe;-)

VILTUTTI materiał drogi,dobrze że robocizna za darmo,bo ceny usług jeszcze większe:no:

Oliwia sto lat dla synka!!!
Viltutti widzisz tak to jest chce się taniej a wychodzi jak zawsze :sorry:
Marcia powodzenia w przeprowadzce sporo pracy przed Wami ale macie dwóch pomocników to pójdzie gładko ;-):-)

My rano zaliczyliśmy spacerek, później dzięki łaskawości mojego słonka posprzątałam, zrobiłam 2 prania, ogarnęłam na balkonie i nawet obiad zrobiłam :-) cud jakiś ;-) teraz czekam aż H wstanie i lecimy na spacerek najgorzej że znowu dosyć mocno wieje ale zatkam go smoczkiem i jakoś będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry