• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika proszek ten sam tylko te body były nowe nue prane może to to. No nic tak czy siak z H też nas alergolog czeka :/ mam nadzieję że do rana zniknie.

Truskawkowa zdrówka dla starszaka i udanej wycieczki :-)

reklama
Hejka:)
Padam na pyszczek dzisiaj:tak: K tradycyjnie już uciął sobie drzemkę w dzień tylko jedną i to 40min więc poszedł spać o 19. A do tego jeszcze byliśmy u fryzjera i na zakupach więc znów dzień pełen wrażeń:tak:

Marcia udanej przeprowadzki życzę i super że masz taką pomocną teściową:-D

Ancona może to faktycznie od tego bodziaka.

Oliwka zdrówka i radości dla synka:tak:

Edysiek Kinia super się prezentuje na rowerku. Mój może jechać tylko jeśli pies idzie z nami;-)

Być może że mnie też nie będzie przez cały weekend na BB z powodu urodzinek i imprezek więc zaglądnę w poniedziałek:tak:

Witam sie jako pierwsza ;)

Reszta śpi [emoji782]My od 5 juz na nogach. Pranie zrobione, kończę kawę i biorę sie za okna - znając życie i "przepowiednie" Truskawkowej to pewnie jutro bedzie padało [emoji41].

Miłego dnia

Mika, błagam... nie posądzaj mnie że pospałam dłużej niż do 5.15 :baffled: Ja wczoraj miałam dzień prania, ze 4 tury poszły. My po kawie i śniadaniu, planujemy robotę na dzisiaj, bo musimy działkę wykosić (nienawidzę!) i po płytki pojechać, a z moim dzieckiem nie da się zrobić tych dwóch rzeczy jednego dnia, nie na jego nerwy ;)

Witam z rana, mlody sie o mnie upomina wiec krotko bedzie.
Mika proszek ten sam tylko te body były nowe nue prane może to to. No nic tak czy siak z H też nas alergolog czeka :/ mam nadzieję że do rana zniknie.

Truskawkowa zdrówka dla starszaka i udanej wycieczki :-)
Nowe rzeczy sa pokryte chemia by ladnie wygladaly i kurz nie wchodzil najgorsze sa czerwone i granatowe bo tam same barwniki sa juz te bardziej chemiczne. Trafilo nam sie dziecko na bb uczulone na czerwony barwnik ja starszak byl malutki i wtedy mama szukala analizowala odstawila czerwone rzeczy jak reka odjal.
obstawiala bym brak prania jako winowajce.
Moj starszak mial taka dziwna wysypke na plecach z miesiac temu i tez nie wiem co to było, nie doszlam ale sie nie powtorzylo wiec nie mam jak szukac.
Marcia zazdroszcze, ja niby ogrodek mam ale az strach dziecko z wozka wyposcic w nim.
Tylko marcia jest z Łodzi prawda?
Edysiek fajnie na takim rowerk, moj u znajomych chwile nawet posiedzial w środku poki go wozili po calym domu wiec na dworku mogl by sie sprawdzic.

Ostatnia edycja:
Ancona też bym obstawiała tego niepranego bodziaka

Truskawkowa fajnie, że udało się starszaka na wycieczkę wyprawić. Dojeniem krowy na pewno będą zachwycone. Do przedszkola kiedyś w ramach wizyt różnych zwierząt koza przyjechała, też dojenie było:tak:

Zaraz na szczepienie ruszamy, ale raczej na ważeniu i badaniu się skończy, bo trochę pokasłuje

reklama
Witam :-)
Marcia najlepsze życzenia dla Ignasia imagesD09Y0VTS.jpg
Rowerek się sprawdza, ale musi być w ruchu. Moje dziecko z tych co lubią podziwiać zmieniający się krajobraz :-D

Ancona też bym obstawiała body. Ja też nie piorę już nowych ubrań małej.
Truskawkowa udanej wycieczki starszaka.
Mika u nas pobudka tradycyjnie o 6:30. Noc z tych średnich.
Ja już byłam w sklepie, teraz gotuję krupniczek. Pranie czeka do poskładania (u mnie niemal codziennie dzień prania).
A jeszcze po 10 muszę jechać po jabłka. Każdy uczeń dostał przydział 39 kg. Nie wiem dlaczego tyle i skąd to, ale jak dają to biorę :-D

Załączniki

• imagesD09Y0VTS.jpg
    imagesD09Y0VTS.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 44

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry