• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Wiosna, wiosna.

Załączniki

• 20150424_144816.jpg
    20150424_144816.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 20150424_140803.jpg
    20150424_140803.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 57
  • 20150424_152151.jpg
    20150424_152151.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 60
Truskawkowa to wycieczka rewelacja jak się tak dzieciaki wynudziły to przed następną wycieczką zastanowią się dwa razy czy w ogóle jechać :baffled:

Mika lej za tą wycieczkę niech się Truskawkowa zrelaksuje ;-)

Śpią uff chwila dla siebie :-D

Milenka moje ambicje są poniżej zera, plan na jutro zapewne taki sam ;)
Moja też wrzaskową pobudkę już zaliczyła. Super dzieciaki, a Milenka w wianku rewelacyjnie wygląda. :)

Truskawkowa wkurw zrozumiały ;)

Katjuszka i kto powie, że kaszki są niezdrowe ;) super, że wyniki ok.

Milenka super dzieciaki :-) Hubert też się budzi przez nosek zatkany :/

Wasze dzieci już tak sobie bez czapek śmigają a ja boję się ich tak rozbierać bo niby gorąco ale ten wiatr okropny i chłopaki w czapkach na uszy śmigają :).

Katjuszka cieszę się że wyniki ok :-)

Wypijcie i za mnie dziewczynki bo dzisiaj tak padnięta jestem że nawet zdrowia I nie wypilismy. Rano praca a potem porządki na działce. Jutro jeszcze jeden kurs po resztę rzeczy, dokończyć porządki, poukładać wszystko w szafach zrobić zakupy i.... może uda nam się już jutro zostać u siebie!!!!

Ignas dzisiaj z teściowa cały dzień siedział i w domu był tylko tyle co na spanie. A reszta dnia na podwórku. Tak się zlazil że teściowa była w szoku ile ma energii i ile kilometrów zrobił.

Truskawkowa nie no rozwaliłas mnie ta sztuczna krowa!! Co za beznadziejna wycieczka.

Katiusza super ze wyniki dobre.

Ancona dziekuje :) w szczegolnosci w imieniu Maćka.
Dziewczyny zachecam do glosowania
Maciek 10 lat - Zagraj z Gortatem - Konkurs na teleTOON+
Ja odpoczelam bo u starszaka kolega byl. Nawet jak Olo byl nieznosny do kresu granic!! Dzis nawet pil wode prosto z kranu w wannie a jak zakrecilam to jak kot spod siebie. Wykonczony bo tylko 2 drzemki po 30minut sobie zafundowal to zasnal ladnie i teraz spokoj jest.
U nas pewnie kolo 20 zl zajecia w skansenie czyli to co opisalas Mambo. Ze zwierzatek mam sojki, kosy i sarny za oknem wiec mi starczy.
Kozy i kory 100m od przedszkola.

Dzis byl kurs pierwszej pomocy dla przedszkolakow tylko o zgrozo przez gimnazjalistow prowadzony. Moj wymiatal w wybieraniu nr. Alarmowych a w domu nie korzysta z telefonu.

A teraz prosze odmeldowac jak dzieci, Rilla? Viltutti? Na pewno o kims zapomnialam :zawstydzona/y: Edysiek Kinia nie podlapala od Ciebie skoro nad wode jedziecie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry