• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek tylko 12 osób, ale u nas nie dość ze chce poczestowac kilku sąsiadów to jeszcze tesciowie wezmą dla pradziadkow z którymi mieszka ciocia m z dwójką dzieci i mężem. Plus mama weźmie dla mojego dziadka, wiec tak trochę jak po weselu paczki trzeba. A tydzień później mam jeszcze drugą imprezę na 10 osób.

Ancona gratki nocnika. :-) ja też nie próbuje jeszcze, szczególnie, że wysmialam w tej kwestii teściowa ;-)

Oliwia oficjalnie mówię, że zazdroszczę. Bardzo. Kreta mi się podoba i byłam dwa razy. Wiem, że to chore bo jest milion różnych miejsc, ale ja z tych sentymwntalnych glupoli ;-) a do jakiej miejscowości?

Milenka witaj w klubie z usypianiem. Dziś 1,5 godz. Choć sama jestem sobie winna bo pozwoliłam jej spać do po 17. Tylko tak się dziś urobilam ze padłam razem z nią popołudniu to nawet mi się wstać nie chciało.

Jedynie dobrze to widać efekty sprzątania. Tylko trochę za duże tempo miałam i padlam a ciepło bardzo dziś było.

Tak Mika, tu popołudniu tez tak wiało, że szok. K włosy dęba stawały ;-)

reklama
Milenko silna z Ciebie kobieta:)

A Kubuś dostał: konia na biegunach, dwa namioty połączone tunelem z piłeczkami, kasę na spacerówkę, parasolkę do spacerówki, słonia którego się pcha przed sobą i wylatują mu z trąby kulki z FP, piłkę, wywrotkę dużą i kilka małych samochodzików, miarkę do mierzenia wzrostu z Kubusiem Puchatkiem i takie coś co robi wielkie bańki mydlane:) a no i duży zestaw do piaskownicy na kółkach.

Agunia ja wracam do pracy w październiku przyszłego roku nad czym bardzo ubolewałam jeszcze do niedawna ale od kiedy Kubulek stał się bardziej mobilny i samodzielny i widzę jak z dnia na dzień jest coraz bardziej kumaty to po stwierdzam że nie ma opcji żebym już poszła do pracy:)

Ostatnia edycja:
KROCZEK super prezenty dostał ,to teraz ma się czym bawić:tak:

KATJUSZKA no paczki to faktycznie jak na wesele;-).A moja zasnęła dziś wyjątkowo po butli,co prawda stęka itp i położyłam ją o 21
Wiecie co,kupiłam kiedyś bebiko 3 i chyba jej nie podpasowało,twarde kupki robiła,zmieniłam na bebilon 3 i póki co jest lepiej,wymagajace to moje dziecko,byle czego pić nie będzie..

Milenko no niby ma się czym bawić ale co z tego skoro i tak ja muszę siedzieć i bawić się z nim bo sam zajmuje się sobą tylko przez 5 min.

A co do mleka Bebiko to różne opinie słyszałam na jego temat i właśnie w większości takie mało pochlebne no ale są różne dzieci. Ja K od początku daję Bebilon i chociaż kupa kasy na to idzie to przynajmniej wiem że nie muszę się martwić o jego brzuszek:tak:

U nas też się rozdaje po rodzince ciasta a i tak zawsze kupę zostaje. Od soboty wyjadam z lodówki na zmianę ciasta z zimnymi nogami:rofl2:

Kroczek super prezenty.
Ja mowilam wszystkim zeby nie kupowali nam zabawek bo mamy po starszym.
Jedynie od chrzestnej dostal zloty lancuszek z krzyzykiem od jej chłopaka duzy samochod straz pozarna co puszcza banki mydlane i od kuzyna taka duza lalke faceta co spiewa piosenki ale boi sie jej. Od moich przyjaciolek taki jezdzik autko i dodatkowo kase abym sama cos wybrala.
Katjuszka my tez bylismy juz na Krecie i bardzo podobalo mi sie. A taki spontan nas zlapal bo M ma akurat teraz wolne, kaski nazbieral ze tylko 1 tys doloze a to akurat z becikowego doloze bo w polowie kwietnia wkoncu zlozylam papiery. A tak balismy sie ze "przejemy" kase i nic z tego nie bedzie.
Lecimy do Chanii ale typowo tylko na odpoczynek bo chlopakow nie bedziemy meczyc zwiedzaniem. Upalow nie ma tam teraz mniej ludzi no i maly za darmo jeszcze.

Katjuszka ja tak wczoraj kazdemu w wciskalam mieso z obiadu bo zostalo duzo a wkoncu zaplacone to wzielam na wynos co zostało.

Ciesze sie ze juz po wszystkim:-) teraz nastepna wieksza impreza to Komunia starszaka. Zdaze chyba odpoczac;-)

Milenka wspołczuje dnia. Moj dzis był łaskawy bo nawet 2 drzemki po 1h zrobił.

Milenko współczuję :( jeszcze trochę i mam nadzieję skończy się to chorowanie.

Katjuszka oj na bogato ;-) jak na wesele.

Kroczku super prezenty wow :-D

A z tym nocnikiem to bez przesady :-D mieliśmy farta bo jak kilka razy próbowałam go posadzić ot tak w ubraniu to mowy nie było a dzisiaj zobaczyłam że się do roboty szykuje to go szybciutko posadziłam i tadam udało się ;-):-D

A słoiki to niech mężu dalej kupuje w sklepie bo to co ja dzisiaj zrobiłam jest żenujące :confused2: ba takiej lipy dawno nie zrobiłam. No cóż...

Chłopcy już śpią ale H coś kaszle przez sen :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry