• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie

My juz dawno po śniadanku, kawka już pachnie. F jakiś taki dziwny i boje sie żeby go coś nie rozkładało, w nosku mu furczy.

Oliwia - pomysł z wycieczką super. Pieniądze by sie "rozeszły" a tak to bedą wspomnienia i zdjecia.

Kroczek - prezenty świetne.

F od samego początku na Bebilonie/Aptamilu, nie narzekam, no moze cena nie jest rewelacyjna ale najważniejsze, że nic mu nie dolega i juz za chwilkę przechodzimy na 3.
Chorowitki jak Wam nocka minęła ?

Ostatnia edycja:
reklama
Olo po bebilonie ulewał jak z fontanny. Na etapie mleka 1 był na hipp, ale dwójka śmierdziała strasznie i zmieniliśmy na NAN i jest ok :-)
A na nocnik załatwia się od kiedy siedzi sam. Co nie zmienia faktu, że w pieluchę i tak napakuje ;)

Milenka ja przy tym wkrzaskunie i marudzie nie mam innego planu.

Noc z gorączką i płaczem. Podejrzewam, że zaliczę dziś drzemki razem z Młodą.

Idę po kawę.

Fajne prezenty szczególnoe podobają mi się te, co bańki puszczają. Moja to uwielbia.

U Nas nocka jak zawsze z pobudkami i spała ze mną ale kaszle już sporadycznie,więc może za 2dni bedzie zdrowa;-)

KROCZEK moja od poczatku na bebilonie i póki co tak zostanie,bebiko kupiłam bo akurat innej 3 nie było.

DJMKA ciekawe czy u L zęby czy trzydniówka

Katjuszka wróce to stokrotek,przyjedz i zrywaj ile chcesz bo w tym tygodniu pod kosiarka wylądują;-),rozsiały sie po całym trawniku a to już fajne nie jest.
Ogród prosi się o porządki ale przy małej teraz nic nie zrobię a ja czuję sie jak na detoksie bez nożyc i łopaty w ręce:rofl2:,kocham tych kilka moich rabatek:happy:
Wiecie co,zawsze marzyłam jako dziewczynka o stroju krakowianki na boże ciało i nigdy sie nie doczekałam i za rok planuję mojej już kupić żeby sypała kwiatki:-pale ceny na allegro mnie poraziły strój krakowski 400zł:szok:,muszę sie zorientować może ktoś by miał gorset do sprzedania bo resztę można dokupić taniej.

Komu
kawa.gif
Młody zaraz pójdzie
spioch.gif
to będę mogła odsapnąć.
My po wizycie i wszystko ok.
Zdrówka wszystkim maluchom życzę i żeby te katarki były tylko od zębów...
Rila a gdzie Ty się z chłopcami podziewasz? Jak zdrówko?

uciekam i wrócę jak obdzwonię wszystkich bo mam kupę rzeczy do załatwienia

Auliya dzięki za kawkę :D
Młoda już padła albo dopiero, bo zwykle pada o 8.30.

Poprawiam się, już zaczęła ciepła się robić :( dostała paracetamol przed spaniem. Wczoraj popołudniu temp. dobiła do ponad 39.

DJMka - niech ją wysypie to wtedy bedzie wiadomo co L dolega, i będziesz mniej sie martwić.

Jeśli chodzi o nocnik to my tez juz mamy. Sadzam go w pieluszce póki co. Nie ucieka i siedzi grzecznie ale Wiecie co ale najlepiej to by sie z niego jadło [emoji23]

Mika nocka bez komentarza :oo: może kawka postawi mnie na nogi :-)

H od początku na NANie i jest ok. Po wspaniałej nocy rano wstał zlany zimnym potem i zielony na buzi. Teraz padł na drzemkę.

Viltutti wy od dawna z nocnikiem za pan brat bo Olo to super facet jest :-)

Djmka, Milenka, Mika i reszta chorowitków zdróweczka dużo :tak:

Idę się ogarnąć póki H śpi bo wyglądam koszmarnie :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry