• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka sadzić można, ale potem trzeba tego pilnować. Teściowa ma swój ogródek, a ja mam swój koło stawu. I tak go sobie co roku powiększam, bo przekopuję i dosadzam coś wzdłuż płotu. Mi taki wystarczy ;-)
Strój śliczny, na pewno Milenka będzie się super prezentować :tak:

reklama
Edysiek ślicznie u ciebie:tak:

Milenka mam taki strój (mamy przyjaciółka na starówce kiedyś tym handlowała i sprezentowała jak się Ola urodziła), Ola i Zosia w nim na pierwszym balu w przedszkolu występowały. Ja tam do niego przywiązana nie jestem, ale P by się wściekł jakbym się go pozbyła. Jakby co wypożyczeniem służę. Rozmiar na jakieś 3 lata, chyba 104. Cena zwala z nóg

Zaraz jedziemy fotelik młodej wreszcie kupić, Zosia ma sobie zaległy prezent urodzinowy wybrać (od babci kasę dostała)

Ale macie ogrody :szok: ja to dopiero w tym roku zainteresowałam się tematem, więc mało fajnie wygląda, bo wszystko dopiero posadzone lub posiane. Najbardziej napaliłam się na magnolie i piwonie, poza tym frezje coś nie chcą z ziemi wyjść, ani nic innego co siałam :crazy: dobrze że tujki się przyjęły chociaż. U nas to psy sieją spustoszenie, jak dopadną do tej wygrodzonej części z kwiatkami.
Przynajmniej konwalie w nas rosną jak opętane :-)

Milenka, strój bombowy, jakbym miał córę i mieszkała w Twoich okolicach to też bym nie popuściła

MAGDA ty masz 3córy to wykorzystają na maxa strój

VILTTUTTI no nie popuszczę,marzenia trzeba spełniać a to ostatnia okazja bo wnuczki nie wiem czy doczekam;-),Wstaw fotki co posadziłaś,ja lubię oglądać.Też kupiłam teraz drugą magnolię a piwonie już pączki puściły:tak:,ja za to będe teraz robić kącik hortensji mam ich 7sztuk do posadzenia a w nogach planuję wrzosy posadzić.

EDYSIEK sama formowałaś te iglaki?

Moja spi 3h:szok:

KATJUSZKA odłóż ją tą ścierkę:-p

Oj Milenka Milekna.. nie zaczaiłam o co chodzi ze ścierką.. ale już wiem :-D
Jestem jestem, tylko czasu brak.. po urodzinach się za ten cholerny pokój biorę to raczej nie będę na razie narzekać na nadmiar czasu.. Dziś w ramach odpoczynku obcięłam tuję, którą nam rodzice kiedyś na dzień dziecka sprezentowali.. kurna.. taką z ukształtowanymi kulkami i teraz co roku mam zabawę.. kocham takie prezenty.. Mam fotki, ale takie brzydkie :( 20150428_112851.jpg20150428_121055.jpg No i zaraz Edysiek mnie śmiechem zabije :zawstydzona/y:

Uciekam bo muszę zmienić nianię... koniec pieciominutowej laby na kompie...

Załączniki

• 20150428_112851.jpg
    20150428_112851.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 49
  • 20150428_121055.jpg
    20150428_121055.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 46
Iglaki to dzieło teściowej, ona to uwielbia i trzeba przyznać, że ma do tego rękę. Może i kiedyś ja się nauczę ;-)

Katjuszka moje krzewy teściowa przycina (czy chcę czy nie, ale to już inny temat :-p) więc nie mam nic do gadania. A tuja bardzo ładnie się prezentuje :tak:

Viltutti, bo do ogrodu to trzeba dorosnąć. Ja mieszkam tu 12 lat, a ogródek mam chyba 5 rok.

A tak zmieniając temat mamy kota :rofl2: jeszcze tego mi było trzeba, ale słodziutki jest

Załączniki

• WP_004763.jpg
    WP_004763.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 45
reklama
KATJUSZKA dobra robota,tuja super się prezentuje,zachorowałam na taką,może byś wystrugała coś z mojej:-p

EDYSIEK śliczna kicia,jak Kinia na nią zareagowała?

Ale u mnie ulewa potworna i wiatr,huczy niesamowicie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry