Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj starszy do tej pory nic cieplego poza kakao / mleko nie wypije. Tylko zimna woda niewazne czy lato czy zimaKatjuszka chyba mi coś umknęłoa mebelki to dla K czy dla Was? Bo jeśli dla K to polecić te co ma Kubuś
Oliwka ja właśnie nie rozumiem co to za moda weszła teraz z tymi urodzinami w takich miejscachJa osobiście uważam że to zbędny wydatek ale dzieci nie chcą być gorsze od rówieśników.
Madzikm ale Emma przesypia codziennie z Wami pół nocy czy tylko od czasu do czasu? Śmieszne to bo owszem nie wysypiam się jak K śpi z nami ale uwielbiam jak jest obok mnie w łóżku. Libię jak się przytula i kotłamsi na poduszce
Mój K podobnie jak u Edysiek tylko woda i woda a ja bym chciała żeby czasami coś ciepłego wypił zwłaszcza jak było zimno![]()

Mialam o tescie pisac ale sie spoznilamWidzę że temat smoczkow. Moje chłopaki oboje bezsmoczkowi i mnie to cieszy. Problem odzwyczajania odpada. A mnie też razi widok takich starszych dzieci co ciągle że smoczkiem laza.
Agunia super ze juz w domu jesteście. Oby jak najdłużej bez chorób.
Kroczku, śliczny ogródek. Ja może za rok będę mogła trochę poszaleć, bo na razie teren budowy :-(
Katiusza gratulacje dla K. Czekamy na pierwsze kroki Milenki bo ona chyba podobnie jak Ty czeka na to jak na zbawienie.
Moje chłopaki z gilami!! Na szczęście to tylko katar i mam nadzieję że tak zostanie. Tylko że na środę umówiłam się na szczepienie no ale pewnie znowu je odłoże....
Mam pytanie czy jak wrócił wam okres po porodzie to był regularny???? Ja miałam dwa razy dopiero, ale ostatnio to w drugi dzień Wielkanocy i od tamtej pory nic.... Czyli już 6 tygodni mija.... I kurde nie wiem czy zaczynać się stresować..... Chyba bym się załamala.....

. U nas równo godzinkę, więc młoda dała radę, trochę w wózku uziemiona przekąskami ,trochę na rękach, trochę poplątała się po kościele.
Jeszcze tylko biały tydzień i następna za 4 lata