• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Djmka zdrowia

Rila to zaszalalas, a chlopaki takie duże ze same na spacer ;-)

Agmaa moja K tez nic nie je. Śniadanie, obiad, kolacja kaszka na nutramigenie. W międzyczasie odrobinę kurczaka czy owoca dwa gryzy. Nie tknie się żadnej zupy ani papki. Musi mieć kawałki. Jeszcze nigdy nie zjadła tyle żeby stanowiło to posiłek. A badania super, wiec powiedziałam pass. kiedyś zacznie.. Mam nadzieje ;-)

Zaczynam być pewna, że ostatnie problemy z K są związane (ppośrednio na pewno zęby) głównie z nianią. we wtorek była mama, wczoraj i dziś jesteśmy same i K jest grzeczna i przytulasna. A fiksowala ostatnio znowu strasznie. Wczoraj chyba z godzinę się do m mizdzyla i miała mnie gdzieś zapewne dlatego ze byłam z nią cały dzień. Niezbyt to dobrze rokuje na mój powrót do pracy :-(

Gdzie reszta? Opalacie się? U mnie jakieś 14 st i wiatr taki, że K z oczu się lało na spacerze

reklama
Rila aleś się załatwiła, to co to za lody były?

Madzik niestety diagnozy nie ma, a dalej boli, kilka silniejszych ataków dziennie, kroplówki, badania, usg, konsultacja chirurgiczna, wszystko w normie. Jutro dalsze badania.
Na parę godzin do domu wpadłam, zaraz wracam do szpitala:-(

Witam :-)
U mnie się rozpogodziło, a po południu to już cieplutko. Dziecko moje w domu siedzieć nie chcę i jak tylko drzwi otwarte to sama leci na podwórko. Także trzeba ciągle pilnować.

Rila to się załatwiłaś. Zdrówka.
Trochę mnie nastraszyłaś, bo ja mojej daję czasem loda. Tylko, że takiego z papierka (typu Big milk) i nie dużo, Tylko polizać. Ona słodyczy nie lubi ale jak widzi loda albo lizaka to się drze, żeby jej dać.

DJMka jak się czujesz? Zdrówka.

Katjuszka może nową niania lepiej się K. spodoba.

Madzik ja teraz mam mało czasu na forum a jak pójdę do pracy to chyba po nocach będę nadrabiać.
Ostatnio nie mogę spać i książki czytam. Mała budzi się na butlę i idzie dalej spać a ja zasnąć nie mogę.

Magda to się bidulka męczy, a Ty przy niej.

Czuję się jak potrącona. Po przedszkolu poszłam do rodziców to moja mama dzieci ogarniała, bo ja nie byłam w stanie. Po 18 przyszliśmy do domu, a mnie takie dreszcze złapały, że głowy nie mogłam utrzymać do tego się jąkałam. Masakra jakaś. Wzięłam paracetamol, ciepły prysznic i jakoś się uspokoiłam. Najgorsze, że sama dzieci ogarnąć musiałam.

DJMka - obyś szybko doszła do siebie!

Magda- biedna córa, kurczę tyle badań i dalej nic a dziecko cierpi. Bardzo Ci współczuję.

Katjuszka - może z nową nianią naprawdę będzie lepiej? K wyczuła że poprzednia Nie grzeszyła intelektem to co będzie z taką współpracować ;-)

Edysiek - podziwiam za nocne czytanie. Zanim pojawili się chłopcy większość wieczorów kończyłam nad książką. Obecnie jak zacznę czytać to trwa to może z 10 min i usypiam.

A jeszcze co do loda ;-)
Już nieraz tam jadłam i było ok. Teraz mam uraz pewnie na całe lato.
Edysiek - takie pakowane na patyku czy w kubeczku myślę że są bezpieczniejsze. Trzeba tylko zawsze zwracać uwagę czy nie są odkształcone lub czy nie mają "szronu" bo to oznacza że ponownie zamarzły.

Ja nie mam dobrych wiesci, choc sama nie wiem... Bylam u gina na usg, nic nie widzial, tylko cialko zolte, i powiekszone endometrium, pow ze nieraz w tym czasie nie widac, a nieraz widac. Mam w przyszlym tyg zrobic hcg, a jak uroslo to za 2 tyg na usg. Wyszlam stamtad i sie poryczalam.
Dzis 4tydz i 1dz

DJMka a nie może Tobie któres z rodzicow pomóc? Na wszelki wypadek gdyby dalej Cię tak lapalo. Kuruj się i siły nabieraj.
Madzilona_p spokojnie i tylko spokojnie. 4 tydz. to faktycznie wcześnie. Ja tez poszlam tak wczesnie do lekarza to mnie nawet zbadac nie chciał chociaz hcg mialam podwyższone. A teraz efekt tego śpi smacznie. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Madziolina w 4 tyg. zazwyczaj nic nie widać. Dlatego z reguły zaleca się iść na wizytę około 6 tygodnia.

Zrób betę to będzie wiadomo. Trzymam kciuki za dobre wieści.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry