• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madziolina_p gratulacje :) to ze staraczek tylko jak zostalam? Hmmm a u nas starań ciag dalszy i odstawiania tez ciag dalszy :) poranne odpadlo zostalo wieczorne i nocne dojadanie :)

reklama
Jęzor mi zwisa do pasa:szok:.przeglądłam profil laski z podstawówki co prowadzi bloga kulinarnego,ciasta i torty je się oczami bo fotki do tego perfekcyjne robi,i taaaaaaaaaka głodna jestem,ja chce ciasto!

Madziolina_p Gratuluję!!!! Kurcze jakie zmiany u Was szok!! Ja powoli myślę nad powrotem do pracy a Wy za drugie się bierzecie, pracujecie od dawna... no no .. :-)

W sumie ja niedawno dopiero dostałam okres po porodzie ;D ale jakoś libido spadło mi prawie do zera... nie wiem czy się coś poprawi ale na razie jestem załamana...

Hej kobitki:)

Ktoś mi ewidentnie podmienił dziecko albo coś mu dolega. Wczoraj nalałam sobie kieliszek likieru, zasiadłam do laptopa, zaczęłam czytać forum a tu 21.30 ryk. No to lecę do pokoju, lulam... nic, daję wodę... nic, poszłam po flaszkę mleka... no dobra zamknął dziobek. Odkładam do łóżeczka 5,10, 15 min a on się kręci, wala, przekłada w końcu ryk. No to wzięłam do siebie do łóżka i tym sposobem nie wiem kiedy oboje usneliśmy:no: Dzisiaj żeby nie było nudno regularnie co 1h pobudka z płaczem:no:

Wybaczcie ale nie doczytam wszystkieg.

Edysiek fajna ta ślizgawka:)

Agunia a co mąż przeskrobał?;-)

Madziolina gratulacje:)

Marcia matko to dopiero 2,5 latki i jeszcze mają czas a jeśli chodzi o późniejszy pobyt w publicznym przedszkolu to myślę że spokojnie da sobie radę:)

Ne mam weny, cudny dzien byl choc zimny dlatego padnieta po bieganiu jestem.
Madziolina jak dla mnie to czerwona kartka, zapominasz o zebach i takie rew elacje tez dla siebie trzymasz...
Gratulacje i zycze Ci malej diabliczki.

F dzisiaj ok. Byliśmy u koleżanki wiec sie wyszalał z ich psem po trawniku. Oczywiście oboje na czworaka bo mu się nie chce dupska ruszyć do chodzenia. Czy tylko mój leniwiec jeszcze nie chodzi ?

Marcia - jeszcze z miesiąc i T bedzie rządził w przedszkolu [emoji6]

Agmaa - cieszę sie, że u Was ok.

DJMka - królowa to zawitała ?

Truskawkowa - a Ty co wieczorny strajk ?

Kroczek, Myszka - może kolejne ząbki się pchają na światło dzienne. U nas tak ze trzy dni przed wylotem był marudny a teraz dziąsełka spuchnięte jak przepiórcze jajka.

Madziolina - nie oj tam, oj tam tylko masz nam meldować co i jak [emoji12]

Edysiek - fajne to sprzecicho dla Kini.

Milenka - i co nadrobiłaś ....otworzyłam Delicje [emoji6]

F taki sie niecierpliwy zrobił, że do wszystkiego chce szybko się dostać i wczoraj wycyndolił w drzwi, płacz, guz, lekki siniak ale się dziad nauczył bo jak sie zbliża do drzwi to mówi "ba" i omija je szerokim łukiem.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry