• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
MADZIOLINA to teraz pora na małą diablicę:-D

Katjuszka mają angielski ale wiesz jaki jest w szkole,jego wychowawczyni uczy angielskiego i właśnie zasugerowała że na dodatkowym by na wyższym poziomie się uczył.A ja nie znam nikogo kto perfekt operuje angielskim nauczonym się w szkole.Znajoma wozi właśnie i jest zadowlona tam już nauczycielka dyktuje im zdania po angielsku a oni piszą.Tylko żeby ona mogła mi mojego zbaierać to musiałby iść razem z jej córa a on na takim poziomie nie jest,bo w szkole to tylko słówka pojedyńcze

MARCIA zapomniałam o Tobie,też myślę że pani zdecydowanie przesadza,jak można juz tyle wymagać od takiego malucha.

U mnie od tygodnia leje i zimno,dziś wyjątkowo bez deszczu ale wieje,dopiero od piątku ma być ciepło.Po tych deszczach mam chwasty po kolana,kilka godzin pracy mnie czeka żeby to ogarnąć.
Trzeba mieć pecha,akurat jak kurier z poczty był to byłam w szkole i awizo zostawił,jutro musze mojego ciągnąć żeby jechać no i odstać bo u nas na poczcie kolejki okropne:wściekła/y:

U mnie też zimno, tyle dobrze że nie pada. to mała ma dobre spanie przez to. Do południa spała 2 godziny, akurat zdążyłam kwiatki wyplewić. A potem jeszcze godzinkę spała.

Milenko taki camper to moje marzenie ale może kiedyś;-)
Madziolina gratulacje :tak:

A ślizgawkę mamy taką (z huśtawką w tle) 017.jpg

Załączniki

• 017.jpg
    017.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć