• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madziolina spokojnie. Może owu się przesunęła. Dlatego ja nie jestem zwolenniczką tak wczesnych wizyt u gina. Po co sobie stresu dodawać. Zrób hcg i będzie wiadomo.

Myszka królową matkę mam w gościnie, więc sama nie jestem.

reklama
Madziolina na tym etapie nic nie widać. Co za gin? Co on serce chciał widzieć? Wg mojej zupełnie laickiej wiedzy to widać to co ma być Teraz widoczne. Wiec się nie denerwuj, żeby nie zaszkodzić. Serduszko zaczyna bić ok 6tyg plus... wiec faktycznie beta i usg za 2 tyg. I Za dwa będzie serduszko jeżeli masz bardzo regularne miesiączki i wiesz dokładnie kiedy TO się stało :-) wiec głowa do góry i czekamy dwa tyg

Dziecko moje padło w trybie natychmiastowym. Dzis miał trochę atrakcji.

Świat jest jednak mały. W niedziele jak leciałam to poznałam taką fajną dziewczynę z półroczną córka. Jakoś sie nie zgadałyśmy w jakich rejonach mieszkamy i spotkałyśmy sie dzisiaj na ulicy przypadkiem. Okazało się, że mieszka ulicę dalej. Zaliczyłyśmy wspólny spacer. Powiem Wam ...fajnie tak. Już może nie będę taka "samotna" w codziennym egzystowaniu.

Madziolina - głowa do góry i nie nakręcaj sie negatywnie. Bedzie dobrze !!!

DJMka - trzymaj sie, jutro bedzie już lepiej. A królową to w dupsko potraktuj niech Ci pomoże bo chyba widzi, że źle się czujesz.

Katjuszka - kciuki za nową nianie.

Rila - ale niefart z tymi lodami. Zdrowiej szybko. Domniemam, że miałaś "dietę cud" w szybkim tempie.

Edysiek - Ty to jestes dla mnie wzorem do naśladowania, wszystko ogarnięte, dom, ogród,niedługo sie przetwory zaczną i jeszcze masz czas na czytanie. Co Ty łykasz [emoji12]

Magda - ale nic lekarze nie podejrzewają dlaczego tak sie męczy? Zdrówka !!!

Agmaa - u nas z zasypianiem to sam F się "ustawił" w ciagu paru dni. Z trzech drzemek przeszedł na jedną długą, wieczorem zje flachę, umyjemy zęby, bierze pieluchę, smoczek i kładzie głowę na poduszce. Już mu przytulania podczas usypiania nie trzeba. Dorośleje mi ten Dzieć za szybko [emoji22]

Madzikm - Emma i jej fantazja [emoji38]

Viltutti - odezwij żeszzzzz sie tutaj bo Cię brakuje [emoji6]

Milenka, Truskawkowa, Ancona - meldować sie bo zaraz Was sprawdzę [emoji12]

Auliya - a Tobie już przeszło to przeziębienie ?

Ostatnia edycja:
Nie mam natchnienie ale jak MIKA ma sprawdzać to sie zamelduję żeby nie było że tylko czytam:-D.

MADZIOLINA głupi lekarz i tyle,pęcherzyk ciażowy jest widoczny najczęściej przy becie 1500!!więc jest to całkiem normalne że u Ciebie nie było wiele widać,wszystko wskazuje na to że owu mogłaś mieć trochę pozniej.

Mika no fajnie by było mieć kogoś na pogaduszki:) Czasami takie przypadkowe znajomości przeradzają się w przyjaźnie na lata. Niech Ci się poszczęści z tą dziewczyną:tak:

DJMka no właśnie Mika mnie uprzedziła. A teściowa to nie widzi że chora jesteś i nie raczy się dziećmi chwilkę zająć:wściekła/y:

Rila oj Biedulko. Kuruj ten żołądek.

Madziolina nie bój Żaby będzie mała Michalinka;-)

Katjuszka dziewczyny dobrze piszą. Dzieci mają lepszego nosa do ludzi niż dorośli więc i K stwierdziła że szkoda zachodu:rofl2:

A ja mam małego stresika. Jadę jutro sama i zostawiam chłopaków. Nie martwię się tym że sobie nie poradzą tylko tym że K może w nocy się tak rozpłakać że mąż nie uspokoi go sam bo najzwyczajniej w świecie mamy nie będzie:-( Bardzo bym chciała żeby po powrocie okazało się że mama nie jest taka niezbędna do życia. I że tylko ja się niepotrzebnie stresuję:sorry:

Mika, Kroczek po powrocie dałam dzieciom kolację, wykąpałam i poszły spać. Młody dałby się jej ogarnąć, ale Młoda nie. Ja zaprawiona w boju, dałam radę ;) zaraz mąż wróci i idę do łóżka.

reklama
Mika jestem odmeldowuję się :-D właśnie doczytałam.

Djmka jak masz teściówsko to niech pomaga żebyś chociaż trochę mogła odpocząć. Zdróweczka!

Magda biedna ta twoja córcia oby jak najszybciej doszli co jest przyczyną tych bóli.

Rila biedactwo a tu się lato dopiero zaczyna...

H jak codzień ma ogrom pomysłów dzisiaj wszedł na parapet w sypialni :szok:, wchodzi na ławeczkę w przedpokoju staje i próbuje podskakiwać, oczywiście jeszcze nie śpi bo znowu mamy dwie drzemki w dzień.
Czy Wasze dzieci potrafią grzecznie albo za rączkę iść na spacerek? ? Bo H nie potrafi iść "normalnie" puszczony na ziemię odrazu ucieka na ulicę i w ogóle cały czas ucieka :crazy: będę go prowadzać na smyczy albo dopóki nie zmądrzeje to będzie przypięty w wózku :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry