Dziecko moje padło w trybie natychmiastowym. Dzis miał trochę atrakcji.
Świat jest jednak mały. W niedziele jak leciałam to poznałam taką fajną dziewczynę z półroczną córka. Jakoś sie nie zgadałyśmy w jakich rejonach mieszkamy i spotkałyśmy sie dzisiaj na ulicy przypadkiem. Okazało się, że mieszka ulicę dalej. Zaliczyłyśmy wspólny spacer. Powiem Wam ...fajnie tak. Już może nie będę taka "samotna" w codziennym egzystowaniu.
Madziolina - głowa do góry i nie nakręcaj sie negatywnie. Bedzie dobrze !!!
DJMka - trzymaj sie, jutro bedzie już lepiej. A królową to w dupsko potraktuj niech Ci pomoże bo chyba widzi, że źle się czujesz.
Katjuszka - kciuki za nową nianie.
Rila - ale niefart z tymi lodami. Zdrowiej szybko. Domniemam, że miałaś "dietę cud" w szybkim tempie.
Edysiek - Ty to jestes dla mnie wzorem do naśladowania, wszystko ogarnięte, dom, ogród,niedługo sie przetwory zaczną i jeszcze masz czas na czytanie. Co Ty łykasz [emoji12]
Magda - ale nic lekarze nie podejrzewają dlaczego tak sie męczy? Zdrówka !!!
Agmaa - u nas z zasypianiem to sam F się "ustawił" w ciagu paru dni. Z trzech drzemek przeszedł na jedną długą, wieczorem zje flachę, umyjemy zęby, bierze pieluchę, smoczek i kładzie głowę na poduszce. Już mu przytulania podczas usypiania nie trzeba. Dorośleje mi ten Dzieć za szybko [emoji22]
Madzikm - Emma i jej fantazja [emoji38]
Viltutti - odezwij żeszzzzz sie tutaj bo Cię brakuje [emoji6]
Milenka, Truskawkowa, Ancona - meldować sie bo zaraz Was sprawdzę [emoji12]
Auliya - a Tobie już przeszło to przeziębienie ?