Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dagmar cóż takiego się stało?
A nie wiem kiedy przyjedzie mój mąż. Jak zrobi mu elektromechanik auto to może wpadnie po weekendzie na chwilke. Aj już tęsknię za Nim i za moim psem:-(
Ranhita życzę udanej pracy i nie dźwigaj nic![]()

wprowadziła się 2 tyg temu i już rządzi. koszmarja ma migrenowe bole glowy tzn migrena z aura,nic milego przed ciaza bralam bardzo silne leki a teraz niestety nie moge ,na szczescie bole nie pojawiaja sie tak czesta jak przed ciaza,ale jak juz jest to musze wziasc paracetamol i sie polozyc,procz tego odstawilam kawe. Ale tak naprawde zlotego srodka na migreny nie maKroczek_k dobrze ze mamy termin na tem sam dzien bo nie czuje sie samotnainne dziewczynki juz po badaniach a my cierpliwie musimy czekać na swoją kolej;* pozdro ze słonecznego Wrocławia
a tymczasem lecę do pracki dzis zmiana do 23;/ nie wiem jak to wytrzymam ale przynajmniej migreny troszkę ustąpiły
czy któraś z was ma migreny? I jak sobie z nimi radzi? Ma ktos jakies naturalne sposoby?

dobrze ze poszedl do pracy bo jak by mi sie nawinol dzisiaj pod reke to zle by sie to skonczylo

Moja może nie rządzi, ale wszystko chce wiedzieć i na dodatek potem "obdzwanie " swoje córunie i wszystko im wygaduje!!!!!!!! A jak jej się czegoś nie powie to na litość bierze i płacze, że nikomu nie jest potrzebna i najlepiej jakby umarła. A poza tym to całkiem fajna Babcia