• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
DJMKA ja lubię moją stroić,twoja L jak pamietam z fotek też ma fajne ubranka:tak:.
Płaszczyk jest next mała dostała w tamtym roku w prezencie od mojej przyjaciółki z UK

RILA a wiesz że szukałam na allegro żeby kupić czapkę w takie groszki do tego płaszczyka ale okazało sie że w tamtym roku kupiłam ta opaskę;-)

Milenka bo ja ją czasem ubiorę "do ludzi", ale ogólnie szkoda mi jak ona u rodziców po podwórku grasuje i potrafi się wysmarować truskawką albo mazakami. A kurtkę z piratem ma po bracie ;)

DJMKA no domyśliłam sie ze po bracie;-),a myślisz że jak moja wygląda jak ona na czworaka wiecznie grzebie w ziemii,wszystkie rajtki i getry jak wyrośnie idą w kosz bo nic sie nie nadaje żeby komuś dać.A z kiecek wyrasta szybko bo nosi rzadko;-)

Dlatego ja do rodziców ubieram ją w gorsze ubrania, bo sensu nie widzę w strojeniu jej. Jak gdzieś wychodzimy to wtedy wygląda jak dziewczyna ;) chociaż ostatnio w przedszkolu była w kurtce z piratem, dresie i fioletowej czapce z kwiatkiem. :D taka laska ;) tak samo po Młodym mam bodziaki do samodzielnej nauki jedzenia ;) żeby żal mi nie było, że nowe, a się nie odpiera i klops.

DJMKA mi w sumie nie szkoda bo wiecej dzieci nie będzie:-D,nie znaczy to że ubieram ją w tiule na codzień.Z tym że ja najwięcej w domu na wiosce to brakuje okazji żeby ją lepiej ubrać.A bodziaki do jedzenia najlepsze z biedronki bo do niczego innego sie nie nadają;-).Jak L miała kwiatka na czapce to wiadome że dziewczyna:happy:

EDYSIEK twoja juz chodzi w tych z bambi?masakra jakie to szerokie:szok:

MYSZKA ja sie zgadzam z tym w 100%,powinno sie co najmniej rok opłacać pełne składki żeby dostać macierzyński i do tego taki wysoki.Nawet na bb jest trochę lasek co w ciąży zakłądały firmę żeby oszukiwać.Ale inaczej powinno się naliczać od kobiet które 2lata maj,a firmę i powinna dostac taki macierzyński za jaki płąciła składki anie podnieść składkę przed porodem i brać więcej.

Ostatnia edycja:
Milenka moja już z Bambi wyrosła, Ale miała rozmiar 74. Tak jak piszesz szerokie a jeszcze się powyciągały, do niczego. Ale ostatnio kupiłam w Biedronce body na krótki rękaw ale całkiem innej firmy i bardzo fajnie się noszą. I dobrze, bo wzięłam 2 paczki pakowane po 3.

Moja też po podwórku chodzi w gorszych ciuchach a na spacer ją ubieram ładnie. Sukienki ma i podwórkowe i wyjściowe, ale co z tego jak pogoda nie dopisuję i leżą w szafie.

I się pochwalę, że nauczyła się sama jeść widelcem :tak: I jeszcze się dokonania, żeby jej brawo bić. Oczywiście na razie tylko potrafi jeść to co się dobrze nabija np. parówki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry