Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a do miasta w gości to różnie.. jak mi się zachce. Grunt dla mnie to, żeby dziecko na wejście było czyste.. :-)A tak moja zaczęła poznawać do czego nogi służą
. Aż przykro słuchać że ludzie naprawdę tak myślą. Choć znam parę osób, tym mąż koleżanki, który uparcie twierdzi że nie ma szans, żeby jego synek (obecnie trzylatek) był gejem, bo on go na geja nie wychowuje. Jakiekolwiek próby wytłumaczenia, że ktoś po prostu urodził się z takimi a nie innymi preferencjami seksualnymi kompletnie do niego nie docierają. Typ osoby, która prawdopodobnie wyrzekłaby się syna, gdyby ten oświadczył, że ma chłopaka.

starszak uwielbiał róż. Ciuszkow różowych nie miał ale za to 2 wózki dla lalek posiadał i zabierał je na spacery po wsi. Uwielbial malować sobie paznokcie, nosić korale i moje sukienki. Na wszystko pozwalałam-przecież to dziecko. A jak bedzie gejem to przynajmniej zięcia będę miała:-d