• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Ja na szybko, bo jestem z dziewczynami u rodziców. Zostajemy tu do niedzieli. Z tym, że zabieram do siebie moją mamę, która będzie u mnie tydzień.
Zakończenie roku udane, mała dała popalić, bo nie potrafiła usiedzieć w miejscu. Oczywiście wszyscy nią zachwyceni byli, zwłaszcza nauczyciele :-D
Starsza dostała świadectwo z czerwonym paskiem :tak: I jako wzorowa uczennica stała w poczcie sztandarowym. Jednak było strasznie duszno, dużo ludzi a sala mała (nowa się buduje) i bidulce się słabo zrobiło. Tak więc większość przesiedziałyśmy w pokoju nauczycielskim, gdzie mała szalała i robiła porządki :-p

Normalnie rozbroił mnie tekst o chłopcu w różu, który miał zostać gejem. To moja mama ubierała mojego brata w sukieneczki (a było to ponad 40 lat temu) i nosił długie, kręcone włoski. Wyglądał jak laleczka a wyrósł na normalnego faceta.
Mama na szczęście mogła jednak dać upust swoim fantazjom i stroić w sukienki mnie, a urodziłam się dopiero jako trzecia :-D

reklama
Nie wiem co za święto ale H już śpi :-D

Mika :-D dobre, ja się postaram ale raczej nic z tego nie będzie :-p

U nas też zakończenie roku udane, H był bardzo grzeczny, śpiewał razem z dziećmi :-D a mi się łezka w oku zakręciła jak K odbierał świadectwo z czerwonym paskiem :).

H ma sporo nowych ubrań ale po domu i pod blok dodziera te po bracie. Dzisiaj sąsiadka w ogródku kwiatki przycinała a H na kolanach buszował :-D Różowych ciuszków nie ma ale i tak każdy mówi że to dziewczynka :eek:

Kupiłam odkurzacz o taki
bora-mod-11.png

Truskawkowa to będziesz latać ;)

Mika ja liczę na to, że będę najwspanialszą teściową i synowa czy zięć mają mi mówić po imieniu. Tak to sobie wymyśliłam ;) teraz wszystko zależy czy mi tego nie zepsują :D

Dobrze, że ten dzień się już skończył...

Uuuu zmiana pogody się szykuje skoro Bąbelki dają nam popalić, bo mój od reszty nie odstaje ze swoim zachowaniem dzisiaj.
Co do ciuszków to u nas 3/4 ciuchland - ale nie które praktycznie nowe albo nawet nowe udaje mi się kupić. Ubieramy się po " męsku" a i tak za dziewczynkę go biorą czasami :) ma blond włoski i zaczynają mu się kręcić więc niby na dziewczynkę pasuje :):-)
U nas po poludni deszcze pospalismy sie wszyscy. Olo od 15:40 spal do 19 i o 21 przylozyl glowe do poduszki i bez marudzenia az w szoku bylismy. Starszy padl o 22 tez bez problemow wiec nawet jak na moje dzieci to wow.

Starszak uwielbiał róż. Ciuszkow różowych nie miał ale za to 2 wózki dla lalek posiadał i zabierał je na spacery po wsi. Uwielbial malować sobie paznokcie, nosić korale i moje sukienki. Na wszystko pozwalałam-przecież to dziecko. A jak bedzie gejem to przynajmniej zięcia będę miała:-D
Ha ha, a ja dopiero przypomnialam sobie jak w niebieski ubierano dziewczynki a w roz chlopcow i jakos nie mielismy samych homoseksualistow wszedzie. A dzieci w bialych sukienkach wszystkie lataly i tez bylo ok.
Ja jestem wredna baba wiec tez moge byc kiepska tesciowa, ale zobaczymy w praniu.
Wracam do kosci :)

reklama
Teraz mamy jakieś dziwne społeczeństwo, ale to pewnie z nadmiaru wszystkiego.

U nas Młoda oszalała. Wczoraj się darła w dzień, w nocy się darła. Pobudkę urządziła po 4. Zjadła jogurt i pospała ze mną do 7, więc o drzemce rannej mowy nie ma. Ciekawe, o której padnie na spanie. W czarnych barwach widzę ten dzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry