• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

WITAM z kawą w ten pochmurny dzień

DJMKA moja też po 4 wyłą z zamkniętymi oczami i zaczęła amm wołać,zjadłą butlę i spałyśmy do 7,15.Mnie przerażają 2miesiace z tymi potworkami już siedzi u młodego w pokoju i się kłucą zaraz brat ją wystawi za drzwi

ANCONA myślałam że w całęj Polsce obowiącują świadectwa opisowe od 1-3?u nas było wyróżnienie a pasek możliwy w 4klasie

reklama
U nas też pogoda do d... chociaż nie pada więc dobre i to! Chłopcy mnie też już zmęczyć zdążyli, O od rana robi afery i drze się nie wiadomo o co, a J dla towarzystwa mu wtórował. Uspałam ich i mam nadzieję że wstaną w lepszych nastrojach.

U nas pogoda piękna :-) już pranie powieszone i pościel wietrzy się na balkonie :).
H już po 25 min drzemce :sorry:

Milenka K dostał tak jakby dwa jedno opisowe od wychowawczyni a drugie z czerwonym paskiem tzw u nas świadectwo dyrektora za bdb wyniki w nauce i zachowanie i to tylko kilka osób dostało.

Dzisiaj butwinka na obiad :-) pierwszy raz w życiu o 10.00 miałam już zupę ugotowaną hehe

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Właśnie wróciłyśmy z 2 godzinnego spaceru, który mała przespała. Po południu idziemy po mojego chrześniaka i wyruszamy na plac zabaw. Pogoda nawet niezła, z tym że pochmurnie a duszno.
Mała szaleje, ale ja się nie przemęczam bo babcia z dziadkiem latają :-p

Truskawkowa fajny sprzęt :tak:

reklama
Mika - podeślij pogodę bo u nas ostatnio typowo Irlandzka :no: Wieje,słonce, leje i tak na przemian a dziś na dodatek tak duszno, że masakra.
Mała śpi a ja się chyba poczęstuję tą kawą i przyłożę na chwilę głowę do poduszki, ot żeby poczytać w spokoju:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry