• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Chyba przez ten upał wszystkie padły ;-)
I nas 35 st w cieniu. Chłopcy się z dziadkami bawią a ja uciekłam do domu gofry smażyć. Teraz wcinam razem z zimnymi truskawkami. Mniam!!!

reklama
Może już to pisałam ale nienawidzę takich upałów a ostatnio w Polsce to pogoda ze skrajności w skrajność popada. Albo jest upał albo ziąb:crazy:

Dziewczyny chyba muszę Wam podziękować bo dzięki temu że piszecie o dramatach przy kąpieli, czy szczypaniu i gryzieniu nie rwe włosów z głowy gdy Kubuś zaczyna wyć w wannie albo szczypie kogo popadnie.

Piszę już z auta :) jesteśmy w drodze i odezwę się za dwa tygodnie. Trzymajcie kciuki żebyśmy szczęśliwie dojechali bo jak narazie to leje wieje błyska i jest mało przyjemnie.

H śpi a K ma sto pytań na minutę .
Już myślałam że dzisiaj z wyjazdu będą nici bo H biegł i nadział się na ostry róg łóżka w sypialni bałam się czy żebra nie złamał bo piszczał i wił się z bólu. Krecha jest konkretna obdarta na szczęście po godzinie już biegał i skakał.

Trzymajcie się cieplutko i do napisania ☺

Taaaaa pewnie, wszystkie wyjeżdżają [emoji24]. Jeszcze jutro Agunia.

Jak tak dalej pójdzie to nam kwietniowki padną [emoji37]

A tak na serio to życzę Wam dużo słońca, grzecznych dzieciaków i dużo wypoczynku . A "po godzinach" zimnych drinków.

Mika - spokojnie nie zostaniesz sama ;-)
Udanego wypoczynku dla wszystkich urlopowiczów. Trzymam kciuki, żeby dzieci były grzecznie a pogoda idealna.
Mnie upał wykańcza, a tego dzisiaj byliśmy u teściów i mam serdecznie dość ;-) oby dzieci ładnie spały i pozwoliły mi podładować baterie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry