magda1978
Fanka BB :)
Sezon urlopowy widzę w pełni. Udanego odpoczynku wszystkim.
Ale moje dziecko śpi na działce-codziennie 8-8.30. Nibyfajnie tylko z drzemka potem problem. Nad ranemburza ulewa wichura. Teraz na szczęście się przejasnia. W wawie bez problemu usiedzi w domu a tu nie da rady,
Katjuszka pytalas co z E jak wrócę do pracy- do końca wakacji z p na działce a potem żłobek. Ciężki wrzesień się zapowiada:-(
Ale moje dziecko śpi na działce-codziennie 8-8.30. Nibyfajnie tylko z drzemka potem problem. Nad ranemburza ulewa wichura. Teraz na szczęście się przejasnia. W wawie bez problemu usiedzi w domu a tu nie da rady,
Katjuszka pytalas co z E jak wrócę do pracy- do końca wakacji z p na działce a potem żłobek. Ciężki wrzesień się zapowiada:-(
więc mało ma w sumie tego mleka ale cóż poradzić.
U nas wczoraj tak się błyskało ale na szczęście dla nas wszystko jakby bokiem poszło i szalało nad Bełchatowem i Łaskiem a to praktycznie "rzut beretem" od nas
Ja nie wiem co mu dawać do jedzenia na wieczór żeby nie wstawał w nocy. Dziś mocniej zagęściłam mu mleko wieczorne to zjadł może 90ml i nie chciał ale jak dostał 180ml normalnie robionego, rzadszego to zjadł.Tyle tylko że mu taka rzadzizna nie wystarcza i koło się zamyka bo wodą nie da się oszukać