• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Nie ma to jak wstać o 5 rano. Od razu dzień staje się piękniejszy...

U mnie rewolucja i ciężko mi to samej ogarnąć z Młodą, która jak tornado, idzie i rozwala wszystko.

Witam się po wakacyjnej przerwie. Zaległości nie nadrabiam, bo za dużo naskrobałyście ;-)

DJMka zrozumiałam z Twojego wpisu, że się przeprowadzacie. Gratuluję.

U nas dzisiaj po całej nocy ryku, zaliczyliśmy pobudkę o 4. Jak ten mój mały terrorysta się nie ogarnie to długo już tak nie pociągnę.

Też sie witam na szybkiej kawie bo moja już buty mi przyniosła i na spacer się szykuje:no:.
Jest masakra cały dzień poza domem a jak już jest to syfu na robi,po obiedzie jak już uda mi sie go na szybko zrobić nie mam kiedy sprzatnać,chyba wolę już przestawienie na jesień i więcej siedzenia w domu.

KROCZEK też jestem za stara do tej pogody a pocieszę Cię ponoć 2tygodnie ma być po 35+38stopni z jednym dniem chłodniejszym;-)

ANCONA też mam 8latka i modlę się żeby już wrzesien był,z nudów przechodzi samego siebie ubiłabym normalnie,ten kto uważa że starsze dziecko wiecej zrozumie itp na pewno ma jedynka;-)

DJMKA pakowanie z roczniakiem na pewno syzyfowa praca,wiem to po składaniu prania;-)

reklama
Agunia tak :)

Milenka wczoraj umęczyłam się niesamowicie. Do tego zmieniają nam na kaloryferach te pokrętła, co regulują ciepło. Pewnie dziś do nas trafią, więc nawet nie mam jak dalej się ogarniać.

My już po spacerze z psem. Biorę się za ogarnianie i ułatwianie dostępu do kaloryferów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry