kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Melduję się
Dzieć mi padł dopiero o 13 więc nie wiem jak to będzie wieczorem. Ogólnie też mam lenia ale to było do przewidzenia w taką pogodę
Nienawidzę upałów
wolałam jak wiało i było chłodno w zeszłym tygodniu
Ogólnie powiem Wam że nawet odpoczęłam odrobinkę u babci. Dziadkowie K jak tylko mogli to bawili się z Nim i zagadywali i nawet raz udało im się zabrać go na plac zabaw beze mnie;-). Wprawdzie krótko to trwało ale zawsze parę minut dla siebie
K przyzwyczajony do ciszy na wsi spał nawet ładnie w bloku i zawsze go przed snem tak umęczyłyśmy wycieczkami na działkę, do lasu czy na jeżyny że nie przeszkadzały mu nawet roboty dociepleniowe bloku babci. Drogę też w obie strony ładnie przetrwał ale jak nie spał to troszkę trzeba było go zagadywać żeby się nie nudził (jechaliśmy 5h). Ogólnie jestem zadowolona
Truskawkowa o matko odważna jesteś przyjmując jeszcze dwoje dzieci i to z problemami zdrowotnymi
Podziwiam bo ja bym się chyba sama na takie coś nie porwała
Dzieć mi padł dopiero o 13 więc nie wiem jak to będzie wieczorem. Ogólnie też mam lenia ale to było do przewidzenia w taką pogodę
Nienawidzę upałów
wolałam jak wiało i było chłodno w zeszłym tygodniu
Ogólnie powiem Wam że nawet odpoczęłam odrobinkę u babci. Dziadkowie K jak tylko mogli to bawili się z Nim i zagadywali i nawet raz udało im się zabrać go na plac zabaw beze mnie;-). Wprawdzie krótko to trwało ale zawsze parę minut dla siebie
Truskawkowa o matko odważna jesteś przyjmując jeszcze dwoje dzieci i to z problemami zdrowotnymi

Truskawkowa ja mam taką długowłosą w domu i wiem czym to grozi zwłaszcza przy rozczesywaniu. Jednak już nie mogę się doczekać aż zacznę Kindze robić fryzury.
Przez 4 miesiące przybyła 400g. No ale co się dziwić skoro to żywe srebro.