• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja sie wkur... na mojego bo wziął nockę dodatkową i na festyn nie pojechalismy i kończę 2piwko;-)
W sumie lepiej bo dostałam @ i może jutro będe w lepszej formie na imprezy plenerowe a kasa zawsze się przyda.
14sierpnia planujemy zrobić sobie wycieczkę pendolino do stolicy.

reklama
Jestem
Tylko za późno już.
Spędziliśmy fajny dzień, spacery z psem, plac zabaw, pojechaliśmy na miasto, każdy o coś się wzbogacił. R nowe buty, ja kurtka a Emma dostała jeździk. Podoba jej się ale dalej nie jarzy, że trzeba odpychać się nogami:baffled:
Wieczór spędziliśmy ze szwagrostwem, wypiłam już dwa Guinessy więc mi starczy ;-)

Witajcie ☺
Jestem wróciliśmy wczoraj wieczorem, dzisiaj mamy dzień na ogarnięcie bo jutro M w trasę rusza także napiszę więcej jak już pojedzie. Ogólnie wszyscy zadowoleni opaleni i szczęśliwi. Nie obyło się bez przygód ale to później;-)

Ja wczoraj wyskoczyłam z M na grilla do znajomych (piwko piłam ja), a dziś kyzynka przywiozła mi 2 dzieci na wakacje ( 8 i 12 lat). Matko jakim trzeba być zorganizowanym wieczorem z kolacja, kąpielą i lekami( dzieciaki są alergikami, więc inhalacje, syropy, krople...a na dodatek miewaja ataki krupu- szybka instrukcja co i jak w razie ataku). Ale daliśmy radę- byle do piątku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry