• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madziolina - bardzo smutna wiadomość :-(

Dziś byłam z jedynym Szkrabem u przyjaciółki jakieś 4h i powiem Wam że całkiem inne dziecko. Grzeczne, spokojne i zadowolone. Ten który został w domu też się ładnie zachowywał i nie marudził i nie jęczał i nie ryczał jak to mają w zwyczaju całymi dniami. Sama nie wiem co o tym myśleć... Czas się chyba wyprowadzić ;-) Bo jaki inny wniosek mogę wyciągnąć?

reklama
Madziolina, bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie.
Madziolina - bardzo smutna wiadomość :-(

Dziś byłam z jedynym Szkrabem u przyjaciółki jakieś 4h i powiem Wam że całkiem inne dziecko. Grzeczne, spokojne i zadowolone. Ten który został w domu też się ładnie zachowywał i nie marudził i nie jęczał i nie ryczał jak to mają w zwyczaju całymi dniami. Sama nie wiem co o tym myśleć... Czas się chyba wyprowadzić ;-) Bo jaki inny wniosek mogę wyciągnąć?

Rila: no to już wiesz co zrobić: rozwód, każdy bierze po dzieciaku i masz dwa aniołki, może chłopaki się nie lubią :laugh2: Żartuję oczywiście, ale ciekawe czy to przypadek, czy może faktycznie coś jest na rzeczy z ich rozdzieleniem.

Ma ktos niskie ciśnienie? Odstąpie troszkę. Skutecznie mi m podniósł. Mama pracująca zdalnie w domku i mająca na głowie bardzo żywe dziecko wg. niego nc nie robi tylko czeka na popoludnie żeby dziecko Tatusiowi podrzucić. Nie wiem czy mam płakać czy się śmiać. A teraz jak sie nie będę oddzywac to będzie łazil za mną o co mi chodzi.
Wrrrrrrrr

Witam :-)
A co to wczoraj wieczorem wszystkie spały :-p

Mała obudziła się w nocy ale mleka nie chciała. Nie wiem czemu się budzi. Zęby jej nie dokuczają, bo na ten etap ma komplet (bez 5). Może taka jej natura.

Ja zaraz idę się ogarnąć i odwożę mamę do domu. Potem jakieś zakupy i dzień zleci. No ale jeszcze tydzień urlopu mi został :tak:
A jutro mamy zakładową zabawę dla dzieciaków. Oby tylko pogoda dopisała.

reklama
Witam i ja

F noc przespał całą. Tak jak Kinia obudził sie w nocy ale nie jadł. Szybka zmiana pieluchy i powrót do snu.

Dla mnie jest dzisiaj sobota [emoji57] czemu mi sie tak ubzdurało - pojęcia nie mam [emoji52].

Miłego dnia [emoji6]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry