• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

TruskawkowaMamba - Tatusiowe mają to w pakiecie, że zasypiaja przed dziećmi.
U nas nocne pogaduchy już kolejną noc a na dodatek od kilku dni ostro uwzial się na mnie i z nikim nie zostanie 5 minut bo dostaje ataku histerii. Jest wesoło :(

reklama
Witam :-)
U mnie kiepska noc, mała co chwilę się budziła. Nie daję jej w nocy mleka gdzieś od 2 tygodni i chyba zwyczajnie jest głodna. Budzi się w nocy, płacze, męczymy się obie. Chyba jeszcze mały brzuszek nie jest gotowy na tak długą przerwę od jedzenia :eek:

Katjuszka super, że K. je dużo. Pewnie i przy Tobie w końcu zacznie. Pewnie tak jest jak Mika napisała, po prostu wie, że przy Tobie może sobie pozwolić na niejedzenie ;-)

U nas magiczna godzina 3 rano. Nie wiem o co jej chodzi, czy to zęby, czy coś innego. Dostała ibuprofen i poszła spać.
Ogólnie noce są znośne.

Truskawkowa ci faceci to czasami mózgi chyba wyłączają.

Myszka moja też się drze jak wychodzę gdzieś, ale ja nie będę pod nią żyć. Jak muszę to idę, popłacze i zajmie się czymś innym.

Dzień dobry.

U nas nocka ok ale po 3 było takie darcie, że uszy więdły. Oczywiście na jedzenie. Z mlekiem nie było problemu, raz dwa i gotowe. Natomiast zabełtanie kaszki chwilkę trwa. Niby wszystko sie uniemowało według mnie. Myślicie , że mogę mu dać juz mleko w nocy ?

DJMka mój wył ponad godzinę i się nie uspokoił więc terrorysta na maxa. Ale on tak ma od tygodnia, wcześniej zostawal z Babcia albo z Tatą i było ok.
A w nocy chyba też ząbki mu dokuczaja, pewnie wyjdą i będzie ok. Wiem, sama się pocieszam :) ale wyjścia nie ma trzeba przeżyć. Tylko ja mam jeszcze troszkę pracy papierkowej do zrobienia a do tego przytomny umysł by się przydał.
Mika ja bym już podała mleko.

Hej! Widze, ze niektore dzieciaczki dokazuja.
Ja tylko troche cieszylam sie ciaza, bo wczoraj mialam zabieg, bo dzidzia umarla. No coz Michalkowi przyjdzie troche dluzej na rodzenstwo poczekac :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry