• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa - przyznaj sie czym dziecko faszerujesz, że tak pięknie śpi [emoji12] F wstaje +/- 8 wiec źle nie jest ale Twoi to mają spanie [emoji6]

F ubzdurał sobie dzisiaj tańczenie tylko szkoda, że u mnie na rękach [emoji123]

Ostatnia edycja:
reklama
Ja musze miec miecho bo M po pracy je obiad i już kolacji niet. Ale dziś mnie wkurzył....nie dość, że czekam z obiadem do 21 (a zazwyczaj jest ok 17-18) to jeszcze pretensje bo ziemniaki za gorące.....w du... jutro dostanie zimne.....

Truskawkowa masz za to krótszy dzień,moja zaczyna o 6 rano a kończy koło 20meczą mnie te wczesne pobudki

Ja zostaje jutro i pojutrze sama z małą,m do pracy a młodego zabrała kuzynka,ciekawe jak młoda zareaguje jak jutro rano go nie bedzie w łóżku;-).Ja też pewnie to odczuję.

Madzikm ONA lubi się bawić tymi spinkami a czesać już nie bardzo;-)

Witam :-)
Moja wstała dzisiaj po 6. Mnie jednak cieszy jak idzie spać przed 20, bo wtedy w końcu mam czas dla siebie ;-)

Mika moja też lubi ze mną tańczyć na rękach, ale waży już pewnie ze 12 kg więc długo nie daję rady :rofl2:

Milenka
moja czesać też nie za bardzo lubi, ale włosy musi mieć związane bo ma długie i jej lecą do oczu. Gumki jeszcze toleruje, ale ze spinkami jest gorzej, zaraz ściąga, chyba że o nich zapomni ;-)

U mnie dzisiaj na obiad gulasz z żołądków i kluski śląskie. Z tym, że kluski mama zrobi a ja tylko sosik.
Wczoraj najadłam się gotowanej kukurydzy na noc i obudziłam się z potwornym bólem brzucha :zawstydzona/y:

reklama
Rzeczywiście spokojnie tu ostatnio!
Chciałbym żeby chłopcy mi dłużej spali. U nas pobudka 6-6:30, z tym że do 7:30 siedzą w łóżeczkach i "gadają ". Śniadanie o 8 i 10 pierwsza drzemka. Chłopcy też coraz więcej kumają i są bardzo komunikatywni. Rozumieją jak mówię żeby posprzątali i wrzucają zabawki do pudełka, wiedzą gdzie się zmienia pieluchę i na hasło "zmieniamy pieluszki " biegną do przewijaka, jak powiem że czytamy książeczki to idą po swoje, zabierają, siadają i oglądają itd. Dużo jest takich rzeczy, tylko irytujące jest że jakoś słowa "nie" i "nie wolno, odejdź " jakoś nie chcą rozumieć!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry