• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka moja to by kawę chętnie piła, bo ciągle nam kubki wyrywa ;)
Ps. Ja nie wiem, kto to pisał, ale z dziećmi to on nie ma raczej nic wspólnego. Masakra.

Viltutti równowaga w przyrodzie jest ;) Olek teraz na spokojnie podchodzi do życia ;)

Moja też mnie zaskakuje.

Ja zaglądam i czytam was, ale ostatnie dni dały mi do wiwatu.

reklama
DJMKA a cos się stało?

Madzikm ja lapka zapluła jak to przeczytałam;-)

EDYSIEK to prawda życie jest o wiele łatwiejsze z kumatym dzieckiem,moją dziś ubrałam i zaczęła rękami sie czesac i pokazywać na puszkę z ozdobami:-D,jak zrobi kupsko to mówi baa i idzie do łazienki na kapiel[szkoda że nie mówi tego wcześniej tylko po fakcie;-)]
Uciekam bo zaraz mam gości,szaszłyki zrobię,karkówę i będzie obiad z grilla:tak:

Hehehe jestem, jestem [emoji12]. Tylko po tym przesranym tygodniu jakoś siły witalno-umysłowe mnie opuściły [emoji15].

Znowu walka z jedzeniem bo nie chce jeść nic innego oprócz jedzenia "dietowego" . Dietę oczywiście jeszcze mamy w trakcie ale po troszku chce mu coś dawać i ....lipa.

F tez kumaty i to czasem mam wrażenie, że aż za bardzo. Tylko w temacie chodzenia mu zdecydowanie nie po drodze. Komunikuje stanowczo, że czegoś nie chce. Ostatnio np. miałam małą sprzeczkę z M i oczywiście F rozjemca zaczął mnie (no właśnie czemu tylko mnie) opierniczać po swojemu grożąc przy tym palcem.

Ostatnia edycja:
U nas noc koszmarna. Po urlopie nie możemy się odnaleźć, nie wiem czy Wam pisałam ale mieliśmy bardzo głośnych sąsiadów i Mlody zasypial po 22. W domu nie może się przestawić a od 19:00 juz słanial się na nogach.

Ostatnia edycja:
W moją dzisiaj diabeł wstąpił :angry: Jak wracałyśmy ze sklepu nie chciała wcale iść spać tylko darła się całą drogę. W domu też się darła i nie wiadomo co chce. Teraz poszła się bawić i ani myśli o spaniu. Kiedyś w końcu padnie ;-)

Milenka cały tydzień kursowałam od siostry do siebie. Spędziłam go prawie w całości za kierownicą. Do tego z Młodym sytuacja zdrowotna przybrała inny tor.

Mika moja dla odmiany zjada wszystko. Ciekawi mnie, ile to potrwa.

Truskawkowa Młoda od jakiegoś czasu buszuje po krzakach szukając jedzenia ;) ogórki i marchewka z podwórka babci to codzienność ;)
Niezły jest :)

Edysiek ja tak z Młodą teraz robie. Inaczej jest wrzask. Chodzi aż padnie. Chociaż wczoraj mąż ją położył o 8.40 to spała do 10.40. Dziś już tylko godzinę.

reklama
Truskawkowa - ja informację przyjęłam spokojnie. E wstała i 9:00 ;-)

Milenko - fajnie, że córcia lubi się czesać i lubi ozdoby we włosach. Emmi wszystko w czuprynie przeszkadza, zresztą ma tak marne włosy że też i nic zbytnio się nie trzyma.

Mika - faceci:confused2:. Już się razem trzymają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry