• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myszka dobrze, ze już powoli sytuacja się normuje.

Mika mój też całymi dniami lata po placach zabaw, bo w domu jest nudno. Na jesień i zimę wyprowadzimy się chyba do centrum handlowego ;-)

Milenka grunt, że dziecko zadowolone.

Kroczek idealnie wyczułaś moment, bo właśnie dzisiaj rano pojechałam odebrać samochód. Kupiłam renault clio i mam nadzieję, że będę zadowolona.

reklama
Firmy farmaceutyczne rywalizują ze sobą o każdy sprzedany listek tabletek ....w środkach nie przebierają ( znam to bardzo dobrze) [emoji16]. Afer z tego tytułu było juz dość dużo a jeszcze bedą, zbliża sie jesień i zima wiec wzmożone zachorowania …

Temat szczepień wraca jak bumerang a ja dalej podtrzymuje swoje zdanie , że owszem boje/bałam sie szczepić ale bardziej boje sie nie szczepić.

Agunia - Wam to przynajmniej zostaje centrum handlowe a nam chyba przystanek autobusowy (koniecznie z zadaszeniem) [emoji33]bo F z tych co sklepów nie lubi [emoji17] Agunia to wieczorem oblewanie autka [emoji485]?

Myszka - super, że juz lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry