• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

AguniaGR ja też byłam zdziwona i to bardzo. Tylko, że ja wyszłam z gabinetu z malym a receptę M wziął i twierdzi, że w buzi smarowac. W aptece Pani powiedziała, że nawet na buzię nie bardzo tak małemu dziecku. Odpuscilam więc zakup i wzięłam maść na ząbkowanie znieczulajaca. Tylko, że Pani doktor za samo wypisanie recepty i zajrzenie z daleka w buzie wzięła 50 zł. A sama zwatpila co to jest skoro emla zapisala. Biedne dziecko się męczy a oni biznes sobie robią. Brrrrrr

reklama
MYSZKA współczuję dziada w buzce,a dajesz jakiś lek przeciwwirusowy?na opryszczkę to neosine może mu podawaj,dezaftan jest jeszcze łagodzący do smarowania.Grunt to postawić diagnozę to oby się udało.

ANCONA dobrze że H już lepiej

AGUNIA ten znak zapytania bardzo trafiony bo zabawa to to raczej nie była;-)

KROCZEK też uważam że Wawa mało urokliwa,rynek w porównaniu do naszego krakowskiego może się schować;-),za to zamek królewski mi się podoba.U nas wycieczka dotyczyła głównie stadionu bo mi mały kibic rośnie i bardzo chciał jechać,a dodatkowo przejazd pociagiem bo nigdy nie jechał a do pełni szczęścia burger king i lody,reszta to nudy dla niego;-).Ja jako dziecko nigdzie nie byłam więc cieszy mnie że mój syn w tak młodym wieku tyle już widział,sam też prowadzi zeszyt w którym wpisuje w jakich miastach Polski i Europy był.

Ale żeby nie było zbyt wesoło zaraz po wyjściu z pociągu zepsuło nam sie kółko od wózka,odpadało jak tylko lekko wózek się podniosło,ojj nerwów mnie to kosztowało,wrócilismy o 21,30 do domu ledwo żywi.Chodzenia tyle że nogi odpadały.

MADZIOLINA jak szczepisz 5w 1,to masz jedno wkłucie płatne,u nas 100zł było ale ceny sa różne.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry