• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jest taki trochę blady ale jestem dobrej myśli.

Truskawkowa dobrze że u starszaka poprawa i trzymam kciuki żeby młodszy opróżnił teraz butlę bez pawika.

Jesień idzie a z nią wszystkie choróbska :crazy: zaczyna się ..

reklama
Ancona - ja tez bym do jutra poczekała. Lekka dietka do kompletu lekowego i bedzie dobrze. Ostatnio przerabiałam to z F.

Truskawkowa - super, że jest poprawa. A tak to strasznie na początku wyglądało po wynikach - pamietam, że na marchew jest uczulony ( chyba).

Mika masz u mnie drineczka za pamięć;-) Tak najbardziej uczulony jest na marchew, potem kurz, dorsz i soja, a potem już jakieś pierdołu lekkie:-) Jak to któraś napisała( Ancona chyba) najważniejsze to poznać wroga:-)
Ancona daj znać rano jak sytuacja.
Mika sorki, ale wracaj już na wyspy bo brakuje nam Ciebie :-)
Ja padam po nieprzespanej nocy, więc kolorowych snów życze-dobranoc laseczki:-)

ANCONA dokładnie,jak ma siłę gonić to nie jest zle;-),zdrówka dla H

Idę ogarnąć na jutro rzeczy bo wstajemy o 6 i jedziemy do Wawy na wycieczkę,następnym razem polecimy samolotem i wyjdzie nam taniej i szybciej niż pendolino;-)

Milenka udanej wycieczki :) My może w weekend pojedziemy ale tylko może bo nie wiadomo czy M wróci :/

Noc obyła się bez zmiany pieluchy za to ewidentnie coś go bolało bo budził się często z krzykiem i wił na łóżku. Może to rzeczywiście zęby ale nie za wcześnie na piątki?? A nic takiego nie jadł żeby go przegoniło. Teraz po ibufenie jeszcze śpi.

Anacona u nas wyszly piatki a w sobote 16 miesiecy skonczylismy. Te zębiska wychodzą jak chcą :(
U nas noc masakra tak mu daje popalić to dziadostwo, że spalismy tylko 3 godziny. Reszta nocy to krzyk, po zaleconych maściach jeszcze gorzej. Brrrrr. Kupilam aphtin i będziemy tym smarowac. :(

Spokojnego dnia.

Ancona możliwe że to jednak zęby. No nie nadążysz za tymi zębami:/ Jak Myszka napisała wychodzą jak chcą:)

Truskawkowa świetnie że ze starszakiem lepiej i super że w końcu trafił się wam dobry specjalista:)

Myszka współczuję bo sama często gęsto mam jakieś stany zapalne w buzi. Poleciłabym Ci lek ale niestety jest dla dorosłych tylko:(

Milenko udanej wycieczki życzę, chociaż wg mnie nic ciekawego nie ma w Warszawie:)

Kroczku ja też nie przepadam za wawą jednak teraz nasi znajomi wyprowadzili się tam ze względu na syna (specjaliści pod ręką) a przy okazji zoo bo H jeszcze nie był a dla K to zawsze atrakcja ;-)

Myszka oby ten nowy lek wam pomógł niech już się biedactwo nie męczy :(
A tu może i zęby ale niestety zajrzeć nie da i mogę się tylko domyślać i czekać aż wyjdą.

Mojej kuzynki mała zaraz rok kończy i nie ma ani jednego zęba a o chodzeniu czy pełzaniu nawet mowy nie ma no ale na wielkość to ona jest prawie jak mój H :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)

Ancona moja też wczoraj miała jakiś obsrany dzień, może nie miała biegunki, ale było więcej niż zwykle. Dzisiaj przeszło. Dobrze, że już lepiej.
Myszka moja miała aftę (zobaczyłam przez przypadek) smarowałam tylko witaminą c w płynie i po 3 dniach zeszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry