• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek cały dzień było ok ale o 18stej jak dał dwa razy pod rząd z czego raz na kanapę - nie zdążyłam go zapieluchować po pierwszym razie :confused2: to wszystko do prania razem z Małym :baffled:

reklama
Truskawkowa mam nadzieję że krócej :eek:

Madziolina bardzo łatwo się tym zarazić przerabiałam to w ciąży że starszakiem. Mało przyjemne.. (tzn ja byłam w ciąży z H a starszak przyniósł to z przedszkola)

Ostatnia edycja:
Jestem wykończona. Byliśmy z Malym u stomatologa bo lekarza rodzinnego już nie było w przychodni. Pani doktor stwierdziła, że to opryszczka i dała 2 kolejne maści z czego 1 znieczulajaca (emla) i napisane jest na ulotce, że stosować tylko na zewnątrz a nam kazali w buzi smarowac. .
Najgorsze, że on chce jeść a nie może i płacze co chwile. Aż się boję nocy.
Jutro pojade z nim do swojego lekarza. Może on nam coś poradzi. :(

Wieczór masakra. Godzina placzu z wyginaniem się, tupaniem nogami i waleniem rękami gdzie popadnie. Ja już placze razem z nim z bezsilności. Jak już zasnął to spi jeszcze.
Jak ja nienawidzę lekarzy. ......

Ostatnia edycja:
Nie no jakby moje dziecko spało w łóżeczku to byłby tak wyobijany ze wszystkich stron, że opieka społeczna mogłaby sie przyczepić. No właśnie, nie bedzie dziad spał w łóżeczku, dobrze, że są kojce z materacami. F śpi bardzo niespokojnie od ponad miesiąca.

Jak tam chorowitki ? Lepiej ?

Miłego dnia [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry