MYSZKA to pani doktor pojechała trochę z tymi wsiowymi co nie szczepią płatnymi.Moja koleżanka z miasta a szczepiła zwykłymi bo uważa że są sprawdzone od wielu lat a skojarzone są nowe i nie wiadomo czy po 20latach nie przyniosą szkodliwych skutków.Moja pediatra na 1szcze[ieniu też walnęłą tekstem że jestem dobrą mamą bo oszczędzam dziecku cierpienia,hmm ciekawe co by powiedziała jak bym bezpłatne wzięła?
W ogóle to temat szczepień powinien dołączyć do tematów nie dyskusyjnych jak polityka bo coraz więcej kontrowersji a każdy i tak ma swoje zdanie.Nawet na fb nasza dawna koleżanka z forum dodała post do jakiejś grupy szczepiennej że też uważa że dzieci nie szczepione są bardziej bystre i szybciej komunikują sie z otoczeniem[ona dzieci wcale nie szczepi],nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać zwłaszcza ze pisze to laska wykształcona,oczytana i inteligentna.A myśle że większość z mam logicznie myślących majacych więcej niż jedno dziecko ,wie że każde jest inne i szczepienia mają g.... do tego.
KROCZEK jak szczepiłaś darmowymi do tej pory to ta też będzie darmowa z tym że 3wkłucia a nie 1 jak przy płatnym.
MIKA ja moją już przetrzymuję trochę że nie od rana samego w pole bo ciężko mi coś zrobić,zwłaszcza że syn zaraz do szkoły idzie.