ola10
Fanka BB :)
Dzień dobry, u mnie piękna jesień za oknem i chyba się dzisiaj wezme za balkon, muszę powyżucac przekwitłe kwiatki i ogólnie pochować graty przed zimą
Kroczek-ooooooooooooo jaki przeslodki ten twój mężus, oby tak dalej
DJMka- ja jedną kawke rozpuszczalna z mlekiem rano pije i to wszystko, mąż okupił mnie w kawy bezkofeinowe a one leżą jakos nie mam ochoty co dziwne bo ja kawiara straszna byłam przed ciąża.
butter fly- uff dobrze ze z dzidziusiem wszystko dobrze, swoją drogą ciekawe na jakiej podstawie doktor stwierdziła ze maluszek zestresowany, czyżby dużo sie ruszał? u mnie na usg mały tak się wiercił że pomiarów nie mogła zrobić a stresów tez mi nie brakuje. W takiej sytuacji człowiek zaczyna sie zastanawiać nad soba ale gdyby to było takie proste "sie nie denerwować".
Kroczek-ooooooooooooo jaki przeslodki ten twój mężus, oby tak dalej

DJMka- ja jedną kawke rozpuszczalna z mlekiem rano pije i to wszystko, mąż okupił mnie w kawy bezkofeinowe a one leżą jakos nie mam ochoty co dziwne bo ja kawiara straszna byłam przed ciąża.
butter fly- uff dobrze ze z dzidziusiem wszystko dobrze, swoją drogą ciekawe na jakiej podstawie doktor stwierdziła ze maluszek zestresowany, czyżby dużo sie ruszał? u mnie na usg mały tak się wiercił że pomiarów nie mogła zrobić a stresów tez mi nie brakuje. W takiej sytuacji człowiek zaczyna sie zastanawiać nad soba ale gdyby to było takie proste "sie nie denerwować".
Te hormony mnie wykończą.A poza tym.....wstyd się przyznać ale dziś mam pełne 12 tyg i jakoś tak niepewnie się czuję....nie wiem dlaczego.....1000 myśli w głowie, że coś jeszcze może się stać...ja oszaleje....idę na spacer aby nie zwariować i pozbyć się głupich mysli. Miłego dnia kobietki
w dodatku od wczoraj ciągle bolą mnie pachwiny
strasznie mnie to irytuje bo w sumie większość czasu to leżę, a jak tylko trochę postoję w kuchni czy pojadę na jakąś dłuższą chwilę do sklepu to zaraz masakra jest
i nie mam pojęcia skąd to się bierze bo może gdybym miała już duży brzuch to miałabym sobie czym to tłumaczyć a tak to nie wiem o co chodzi... dziś np. nic nie robiłam a już rano obudziłam się z bolącymi pachwinami
chyba zrobię haję jak wróci