• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzisiaj odwiedziłam strych w poszukiwaniu butów zimowych i kurtki po starszym dla H -
kurtka dopiero na rozm 104 więc sporo za duża a buty 22 i 23 to jedne za małe drugie na styk :crazy:
Za to zaopatrzyłam H w kierownicę z Fisher Price (o dziwo wszystko działa) i kosiarkę playskool :-) nie ma to jak wypad na strych :-D mały zachwycony jak narazie ;-)

reklama
KROCZek zakupy ciuchowe zawsze poprawiają nastrój:tak:,ja ostatnio fajnego szmateksa znalazłam i ciuszki angielskie kupuje:tak:

ANCONA to znalazłaś ładne skarby;-)

Moje dziecko doprowadziło mnie do takiego stanu że koje moje nerwy winem żeby nie zrobić komuś krzywdy:crazy:

Pytanie,daje ktoś tran?ja kupiłam salnostol i pisze 200%zapotrzebowania na witaminę d to mam zrezygnować już z osobnej d??

Milenka do wieczora był spokój :tak:
K dawałam tran a małemu jeszcze nie i nie orientuję się jak to jest z Wit D.. A dobrze że przypominasz, zupełnie zapomniałam o wit D i muszę kupić bo już się skończyła jakiś czas temu :sorry:

A czym Cię tak dziecko wyprowadziło z równowagi?

Uu ryk przez cały dzień każdego rozłoży na łopatki, u nas problemu z jedzeniem nie ma raczej z nie jedzeniem ale szkoda mi Ciebie i szkoda małej :-( głodzić jej przecież nie będziesz a jak ona ciągle jest głodna to może trzeba z jakimś specjalistą od żywienia dzieci porozmawiać? Chyba jest ktoś taki..?

Ostatnia edycja:
ANCONA dietetyk to każe sie sztywno trzymać że jedzenie co 3h choćby się waliło i paliło,trzeba by zrobić badania na cukrzyce tarczyce ale cały czas sie łudzę ze jej to przejdzie:-(

hehe tylko alkoholizm mi zacznie grozić:-D
Serial oglądłam i idę się kąpać,magnezu mi brakuje kilka dni miałam skurcze łydek a dziś jeszcze skacząca powieka doszła.
AA ANCONA twój starszak zbiera karty piłkarskie?ja już ma dość dopiero zaczął zbierać euro 2016 a tu już o nową serię fifa się upomina.

Milenko mniej więcej wiem co możesz czuć bo K też co chwila stoi pod lodówką i woła "basi" (kiełbasy) tyle tylko że on dla odmiany zje dwa kęsy i rzuca jedzenie w kąt. A o mleku już nie wspomnę:no: Nie zje jak normalny człowiek raz na jakiś czas tylko tak po odrobince:wściekła/y:

Znalazłam przyczynę kilku, koszmarnych ostatnich nocy:happy: Jak się okazało moje dziecko nie lubi spać w pajacu a dokładniej przeszkadzają mu zakryte stopy. Chyba było mu gorąco:sorry: Dziś spał w normalnej piżamce i przespał całą noc:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry