• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ciemne zdjęcie

Załączniki

• 20151021_162140.jpg
    20151021_162140.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Mi też się podoba, dokupiłabym duże kolczyki albo jakąś fajną bransoletkę i będzie super :tak:

Truskawkowa ja dzisiaj po entym razie zwątpiłam i przestałam sprzątać :/ M obiecał że jutro razem chałupę ogarniemy hmm ciekawe :rofl2:

Obejrzałam te 6 odcinków Fear the Walking Dead i chcę jeszcze... :-)

Truskawkowa - ojjjj tak , zgadzam się, zabawki pikuś, pieluchy rownież, opróżnione szuflady także ale nic mnie tak nie wkurza jak książka z puzzlami [emoji37], po kilka razy w ciagu dnia potrafi wyciągnąć wszystkie strony, rozrzucić i pójść w najlepsze.....a matka siedzi i układa, żeby sie nie pogubiły....no ale jak mu tu zabronić kiedy sie trzęsie z radości jak dorwie tą książkę.

Milenka - sukienka fajna, taka w moim stylu, dziewczyny mają racje, trochę "podrasować" dodatkami i efekt murowany.

Ancona - Twój M teraz na urlopie ?

Ostatnia edycja:
Milenka ja to w ogóle się nie powinnam wypowiadac ;-) ale ja tylko w takich na imprezach wszelkiej maści urzeduje :-) i jakbym miała założyć coś swiecacego to prędzej bym nie poszła :-) dobre dodatki i królowa balu :-)

Dzięki dziewczyny,to sobie chyba faktycznie dam spokój z kupnem następnej.Z super dużymi kolczykami to problem bo mam uczulenie na nikiel i po godzinie noszenia uszy puchną.Moje ciało bez zastrzeżeń przyjmuje tylko złoto:-Dale srebro tez jakiś czas ujdzie,no i mam trochę biżuterii z awonu bo też je toleruje.Coś tam znajde,już ze 2lata nie zaglądałam do szkatułki bo noszę złote kolczyki i ich nie ściągam wcale.Myślałam żeby dla rozjaśnienia ciemnej sukni kupić jakąś różę różową albo kwiatek jakiś[taką matriałową] żeby wpiąć bo młodej kiecka granatowa ma różową kokardę.

Ja też mam już dość zbierania wszystkiego,pozbieram ,włączam odkurzacz a ta mała zołza już rozwala:angry:
Dzisiaj z telefonu nie wiem czemu zedytował mi się mój post i wpisał jako wpis do bloga,w ciągu kilku godzin było 15odwiedzin to tylko świadczy o tym ile podczytywaczek jest;-)
Katjuszka też ma wpis do bloga z 18tego i ma 113 odwiedzin,szok,czy ludzie nie mają co robić ??

Ostatnia edycja:
Milenko wstyd się przyznać, ale wcześniej czytałam tylko 1 część Ani A mam w domu wszystkie. Ale lepiej późno niż wcale :-)
Muszę dać jakiś wpis na bloga skoro taki popularny :-p

Ankona to i ja muszę obejrzę tylko nie wiem kiedy..

Mika można tak powiedzieć :sorry: ostatnią pracę zostawił (i wcale mu się nie dziwię) i narazie robi na zlecenie krótkie trasy dwa trzy dni. Od stycznia ma iść gdzieś na stałe.

Edysiek koniecznie musisz znaleźć chwilkę na seansik :)

Miała któraś taki krem Alphanova Bebe krem ochronny na zimę? ? Tak wpadł mi w oko a nie mam nic żeby buźki chłopakom smarować :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry