• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszkooo - faza tata...żyć nie umierać ;) jak tylko możesz to sobie choć trochę odpocznij.

Edysiek - odpoczynek po świętach jest jak najbardziej wskazany ;)

Za nami pierwsza noc Emmy w jej własnym pokoju. Zasnęła bez problemu koło 22ej, przebudziła się o 3:40 i był wrzask bo pewnie się wystraszyła, poszłam do niej, przebrałam pieluchę i już spałyśmy razem do 8:40. W sumie nieźle, jak będzie tak spała przez jakiś czas to składamy jej łóżeczko. Minus jest taki, że w jej pokoju jest dość duże łóżko i musiałam koło niej się położyć żeby zasnęła, a do jej własnego łóżeczka ją po prostu wkładałam, wystarczyło chwilę posiedzieć obok i już spała. Nic to jednak przy fakcie że po raz pierwszy od baardzo długiego czasu spaliśmy z mężem przynajmniej pół nocy razem w swoim łóżku. I jeszcze sobie poczytałam przed snem:tak:, bo Emma zawsze zasypia przy zgaszonym świetle, więc o czytaniu nie było mowy.

I na dodatek, moja córka, po raz pierwszy pozwoliła mi zrobić z siebie dziewczynkę poprzez ufryzowanie i...oto efekt

JPEG_20151227_204209_-680857364.jpg
Pojechaliśmy na zakupy do miasta oddalonego od nas jakieś 90 km, spędziliśmy tam pół dnia szukając okazji na wyprzedażach, a Emma cały czas w kitkach :) Ale mi się na nią fajnie patrzyło :)

Załączniki

• JPEG_20151227_204209_-680857364.jpg
    JPEG_20151227_204209_-680857364.jpg
    302,7 KB · Wyświetleń: 57
MADZIKM jakie Emma ma gęste i lśniące włoski:szok:,ślicznie wyglada.Mojej coraz gorzej spiąć włosy,zrywa wszystko z głowy:unsure:.

KATJUSZKA ok już?to wychodzi na to że nawet kaszel od zębów ma:eek:

EDYSIEK Ty odpoczywasz po Świętach a ja dziś dopiero zaczęłam świętować:rofl2:

Ja niezmiennie jestem zdziwiona długością stóp Emmy :-) nasze dziewczyny mają takie same rajstopy ;-)

Loka zostań z nami

Milenka no właśnie juz nic nie wiem :-( teraz zaś gardło czerwone, chyba wszystko na raz się składa. Szukam dentysty bo pediatra pewnie mi znowu powie to co ta na wizycie - rozpulchnione, bardzo czerwone.. no odkrycie stulecia

Autentycznie jestem wykończona tymi świętami. Jeszcze niania dziś ma wolne, ja mam trochę zalatwien. Mama przyjechała, co oznacza że muszę pilnować dwóch. Bo przecież to nie problem jak dziecko rozsypie pół kilo cukru bo się sprzątnie, a to taka przyjemność.. nie problem jak wyjmie 50 chusteczek z pudełka, przecież się zuzyje. No przysięgam jestem tak cięta, że mnie nosi. Ale co? Kontaktów mam zabronić? Ehh

Loka-witaj ponownie.
Laski wykonczyly mnie te swieta. Dzis odsypialismy z chlopakami do 10:-) Dopiero zjedlismy sniadanie.
Teraz wiecej spezatania i prania niz przed swietami....

Ostatnia edycja:
reklama
I my jesteśmy wykończeni! Najpierw ten wirus, potem pakowanie na szybko i stres czy dobrze robimy że jedziemy a wczoraj znowu pakowanie bo koniec wyjazdu a wieczorem rozpakowywanie i pranie. Uffff A dziś od nowa pranie, sprzątanie itd Dobrze że chociaż nam się ten wyjazd udał, mimo że separowaliśmy maluchy od innych dzieci i nie korzystaliśmy z pokoju zabaw żeby innych nie zarazić, bo biegunka przez cały wyjazd się utrzymywała. Dopiero dziś po tygodniu J zrobił ładną kupkę; -)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry