• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

RILA fajnie ży wypad się udał i trochę szkoda że chłopaki musiały się izolować od dzieci.

MADZIKM pv poszło

Ja też od rana pralki puszczam,młoda zasnęła a starszy z kolędą misyjną chodzi choć pogode fatalną mają.

reklama
Katjuszka może faktycznie dentysta coś więcej pomoże.

Edysiek, Madzikm dziewczyny wyglądają bosko.

Milenka, a co się zadziało, że właśnie zaczęłaś świętować?

Mika lepiej coś ze zdrowiem?

Truskawkowa, Myszka współczuję świąt z teściowymi. Sama bym chyba nie dała rady.

Rila fajnie, że wyjazd udany.

L-oka witaj ponownie.

My ciągle jeszcze jesteśmy u moich rodziców i wracamy dzisiaj w nocy. Julko w święta zrobił dosyć duże postępy i teraz sam do mnie przychodzi i mówi "mama kupa" jak chce żeby go wysadzić, a poza tym zaczyna mówić już coraz dłuższe zdania, bo dzisiaj jak mu dałam winogrona to powiedział do mnie "mama daj inne am".

Witam :-D
Mam wolne do 4 stycznia, więc korzystam. Jeszcze tylko muszę dzisiaj tort zrobić, bo jutro urodziny starszej.
Mąż tylko dzisiaj poszedł na inwentaryzację i też ma wolne. A ja z racji tego, że jestem sama z dziewczynami właściwie nic nie robię :rofl2:

Madzik Emma ślicznie wygląda w kitkach.
No i super, że udało się ją przeprowadzić do jej pokoju. Ja jeszcze trochę poczekam, bo moja ciągle budzi się w nocy. Może latem pójdzie spać z siostrą, bo takie są plany.

Milenko a co mąż ma wolne?

L-oka cieszę się, że się odnalazłaś. Zamknięty wieje pustką. Zresztą wcale się nie dziwię, bo nie umiem tam się odnaleźć.
Katjuszko cierpliwości :blink:

Truskawkowa chyba cyferki Ci się poprzestawiały, bo do 20 jeszcze daleko :-D

Rila super, że wyjazd się udał.

Agunia, ale Ci zazdroszczę tego mówienia J. Moja niby coś mówi, ale ciągle malutko.

Jestem i ja ;-)

Madzikm Emma wygląda ślicznie :tak:

Rila dobrze że wyjazd się udał :-) :)

Katjuszko współczuję i oby dentysta pomógł.

Edysiek korzystaj z wolnego :-) :)

Agunia i ja zazdroszczę Wam mówienia :tak: U nas z doszło "am" nie wiele ale zawsze jakiś postęp :wink:

Ja jeszcze się nie odnajduje po świętach wczoraj M pojechał na 3 tygodnie więc Sylwestra spędzam sama z chłopakami. Dzisiaj byłam u fryzjera i zapisałam się na cały przyszły rok :cool2::-) :) przynajmniej na te główne wydarzenia i to już ledwo mnie wciskała ludzie chyba powariowali :oo:

H w święta choince dał spokój ale wczoraj u siostry zbił kilka bombek a w domu to lepiej nie mówić :crazy: :oo:

Ancona ja wlasnie musze wybrac sie do fryzjera i tez zapisac. Dzis dostalismy zaproszenie na wesele w kwietniu. I na wielkanoc tez sie zapisze. Jak mnie w wigilie uczesala to dopiero wczoraj wieczorem glowe mylam:-)
Z mowa u nas szalu nie ma. Tata, dziadzia, daj, nie, tak. Od kilku dni mowi "mama". Wczesniej mama slyszalam tylko w awaryjnych sytuacjach.
A wlasnie laseczki jakie plany na sylwestra??

Katjuszkooo - mówiłam, że Emma ma duże stopy:-) :). Długie, szerokie i wysokim podbiciem. W święta goniła w samych rajstopach bo nie udało mi się kupić żadnych bucików do spódniczki:eek:

Agunia - zadziwia mnie "gadatliwość" J. Super, że tak szybko rozwija się z mową, na pewno łatwiej się z dzieciem porozumieć:happy2:

Milenko - dziękuję za pw

Sylwester, pewnie sami w domu. Wprawdzie szwagierka organizuje ale nie widzę sensu pójścia tylko po to żeby o 22 ej być w domu bo Emma idzie spać.

Jutro moje i męża pierwsze wychodne od kiedy Emma się urodziła. Idziemy do kina na Gwiezdne Wojny, a z Emmą zostaje szwagierka. Ciekawa jestem jak będzie.
W sumie to ciężko tak czasem jak nie ma dziadków ani babć żeby od czasu do czasu zostali z wnuczką. Emma nic tylko mama i tata.

Plany na sylwestra? A co to? Drugi rok idę spać jak szybko się da bo nigdy nic nie wiadomo jak noc będzie wyglądać..

U nad gorzej zamiast lepiej. Chyba coś jest na rzeczy z gardłem jednak bo nic nie chce jeść. Zaczyna jeść i jest au au i koniec. Właśnie mi zasnęła. Nic nie zrobię, bo widzę, że źle się czuje :-( najgorsze jest to, że z piciem tez średnio, tzn pije ale nie tyle co zawsze. Choć też mniej szaleje wiec może dlatego. Jeszcze w ramach niespodzianki okropna dwojka była więc coś czuje ze faktycznie jest chora ale nie mam pojęcia na co. Jutro na 10 lekarz to będziemy oglądać.. jak nie urok to wiadomo... a ja naprawdę mam dość. Jeszcze mi mama mówi, że brzuch mam jakoś nisko... miło..

Z gadaniem a zasadzie bez zmian. Gaga dużo, bardzo dużo ale wszystko po swojemu. Dużo da się zrozumieć, ale nadal głównie używa sylab. Albo mówi stałe jakiś wyraz i za piernika nie wiadomo o co jej chodzi..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry