• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Djmk ja nie mam tych dylematów ale jest jak piszesz, zostawiając kolejny rok to opóźnienie dziecka w rozwoju. Dlatego ta ustawa jest korzystna dla naszych młodszy dzieci no i 5latkow od nowego roku.

Przyszły mi pajace polarowe do spania dla młodej bo odkryta śpi i marznie, tylko duże jakieś

reklama
Hejka:) Zainstalowałam sobie aplikację bb i zobaczę jak z tel się pisze.
U nas był dziś ksiądz po kolędzie a zimno jak diabli. Tak jak u Milenki -10 z rana i zimny wiatr. Kuba też śpi pół nocy odkryty ale u nas teraz w domu cieplej.

KROCZEK u mnie wieje i temperatura jest odczuwalna o wiele niżej niż na termometrze.Nie przyjemnie.Wcześnie księdza miałaś,ja jeszcze nie wiem kiedy

TRUSK mój wczoraj nie podrzucił porządnie i dlatego tak spadła temp,teraz przy -na pewno dłużej się będzie palić ale nie do samego rana więc i tak nad ranem chłodno będzie.Ja nie lubię rano wybierać iskrzącego popiołu,boję się że gdzieś sie zapruszy,wolę jak mi wygaśnie nad ranem i potem palę po wybraniu.

Mleko 3,2% dla takich maluchów,1,5% jest bezwartościowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry