• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Duże te Wasze dzieci ;-) Moja ma kombinezony na 86 i jeden jest akurat a drugi przyduży. Ogólnie teraz nosi rozmiar 86 tylko czasem 92.
Kinga właśnie zasnęła, ale to przez to że gość mieliśmy. Oby tylko jutro pospała dłużej.

reklama
Hej, u mnie średnio nadal, choć odrobinę lepiej. Rodzice dziś byli to pół dnia się K zajęli, choć i tak karmienie leży w mojej gestii...

Idę spać, bo K zasnęła o 20 to pewnie wstanie wcześniej..

Ja tez z katarem i bolem gardla. Dam sobie kilka dni na leczenie domowymi sposobami. Jak nie przejdzie to wizyta u lekarza.
Mlody dzis nie spal w dzień to juz padl tez. Ciekawe ile pospi.
U nas kombinezony na 92. Z next jest idealny a nawet ciut przymaly za to z cocodrillo jest ciut za duzy.
Spokojnej nocy Kochane.

Jestem i ja [emoji6]

Ciężki czas mamy i czasu brak. F domaga się uwagi w każdej minucie dnia , jeśli coś nie po jego myśli to jest ryk, że uszy więdną [emoji51]

Ja się melduję. Jakaś śpiąca jestem a spałam do 8. Znowu coś z ciśnieniem pewnie. Ale przede mną ferie więc siedzę w domu to sobie poczytam, pooglądam filmy, no generalnie odpocznę.... Pomarzyć można nie?
U nas ok. Chłopcy nawet znośni choć nerwowi i lubią się drzeć jak nie po ich myśli coś pójdzie czytaj zabawka się przewróci a miała stać ;-)
Ostatnio faza na kredki w związku z czym porysowane zostały: podłoga, ściana, panele 3d na ścianie i wypoczynek. Co prawda z podłogi i wypoczynku problemu z usunięciem nie miałam, ale ze ściany i panela zejść nie chce. Chyba dlatego że to kredki woskoweti taką tłustą warstwę zostawiają.

reklama
Jestem i ja.
Rila ja wczoraj szorowałam ściany i białą szafę ale ze struktury w przedpokoju zejść nie chce :dry:.
U nas standardowo teraz starszak jest chory :confused2: a jak zarazi H to koło się zamyka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry