• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To ja sobie małe piwko otworzyłam dla towarzystwa [emoji482]

F nawet oki ale mi sie @ wiec chodzę jak bomba zegarowa.

Wczoraj u koleżanki piłam coś takiego :
ImageUploadedByForum BabyBoom1454357866.117969.jpg

Juz dawno mi nic tak nie smakowało [emoji12]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454357866.117969.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454357866.117969.jpg
    165,3 KB · Wyświetleń: 221
reklama
Hej, O. na szczęście całkiem łaskawy jest. Nóżka już ok, niemal nie ma śladu. Zaziebienie też występowało, więc jest tylko katar który traktuje nasivinem, inhalacjami z soli i rutinaceą. Oby udało się przegonic syna szybko.

Dziewczyny, zwalcie wszystko na pogodę i skoki ciśnienia :-)

Viltuti dobrze że O już w formie

mika smakowicie ten drink wygląda

truskawkowa ja tak mam czasem w owu, ból promieniujący aż do nogi,ale dziwne bo owu powinna być w sobote a dziś jeszcze czuje cały czas.Mam nadzieję że minie i nie rośnie jakaś torbiel:errr:

KATJUSZKA znowu nie zameldowana:sorry:,wzywam Cię:rofl:

EDYSIEK pisałas kiedyś że upolowałaś fajne polary,dasz linka?bo muszę na teraz coś wygodnego kupić.

Milenka posłuszna sluzka melduje się :-) zwalam na pogodę bo oczu otworzyć nie mogę po drzemce. Masakra jakaś. Ale już bliżej niż dalej ;-)

Nawet nie chce wiedzieć co mi się z wagą dzieje bo od kilku dni jem za trzy osoby. Stwierdziłam, że ostatni czas przed przymusową dietą i szaleje. Dziś na deser czarny las. Kupny niby ale dobry. No i na czwartek czekam choć chrust jutro mama przywozi :-D

Katjuszka grzeczna dziewczynka.. Jedz na zdrowie pewnie mała z potrzebuje. Co do pogody to fakt jest coś nie halo

Agunia gdzie jesteś?

Mój syno u kolegi, zaraz musze iść po niego

A u nas wariatkowo :oo2: chłopcy pokazują na co ich stać...
Mówiłam że wyjścia z H do sklepu są bezproblemowe to już są problemowe :confused2: weszłam dzisiaj z chłopakami do sklepu bez wózka i tyle szczęścia że starszak był ze mną bo inaczej nic bym nie kupiła tylko ganiała jak głupia H między regałami :growl: oczywiście wszyscy dookoła mieli niezły ubaw tylko mi nie było do śmiechu.

Ancona wczoraj miałam podobną sytuację z Młodą. Najpierw latała po sklepie, a potem uciekła od kasy na sklep. Jeszcze schowała się za filarem, ot taka śmieszna zabawa :/

reklama
Djmka o tak zabawa była świetna :rofl:

Na poprawę humoru zamówiłam firanki do kuchni i starszakowi do pokoju :cool2:

Dziewczyny czy jest sens na miesiąc kupować H buty zimowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry