• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My nadal chorzy.... dzisiejsza nocka była troszkę lepsza bo bez wymiotów ale katar dalej leje się strumieniami i ten kaszel okropny..... Do tego budziliśmy się wzajemnie bo albo ja ataku dostawałam albo młody ... Niech to choróbsko da nam już spokój:/ Martwi mnie, że on nie chce nic jeść.... ewentualnie pół suchara zje ... serków, jogurtów żadnych, kanapki, naleśników no nic po prostu... tylko pije. Niby dobrze, że chociaż to ale w anemie mi się wpędzi bo to już który dzień z kolei....:no2:

reklama
Mika wczoraj dałam mu Groprinosin i poszliśmy jeszcze po 16 na spacer to na dworze mu odeszło, wieczorem jeszcze trochę pomarudził. Rano znowu dostał Groprinosin i już nawet nosem nie ciąga. Za to teraz jestem u siostry i właśnie nabił sobie guza na czole ciekawe co sobie pomyślą w poniedziałek jak pójdziemy na zdjęcie szwa :).

Ancona - pewnie przyjdzie Ci się rozmówić z opieką społeczną:-D

Emma dwa dni temu, wyciągnęła się jak długa stojąc na palcach i sięgnęła po męża telefon leżący na kominku. Chwyciła go tylko końcówkami palców więc telefon spadł, po drodze zahaczając o Emmy twarz i podbijając jej oko:confused2:. Na szczęście oprócz śliwki pod okiem nie ma więcej straty bo twarz Emmy skutecznie wyhamowała upadek telefonu:-D

Opowiem wam coś śmiesznego
Pojechaliśmy dziś do centrum handlowego głównie żeby iść do jednego sklepu, popularnie przez nas zwanego Penisem, jest dość tani, wprawdzie rzeczy są niezbyt dobrej jakości ale co roku, mniej więcej o tej porze, rzucają takie buty na lato, płócienne, na słomkowej podeszwie, w cenach od 3€ do max 7€, więc co roku kupuję ze trzy pary i mam na sezon.
Więc przymierzam buty i okiem zahaczam, że są takie trzewiki za kostkę wiosenno/jesienne na wyprzedaży, wzięłam parę do przymierzenia, patrzę jakiś papier w środku lata, sięgam i wyciągam 5€:oo2: Mówię do męża: Ty patrz co w bucie znalazłam. Po czym wkładam stopę, i coś mnie gniecie. A tam jeszcze 4.5€ w drobnych:-D
Trzeba było widzieć męża który chodził i dyskretnie zaczął w damskie buty zaglądać
:-) :)
W ten sposób, koszt czterech par butów zredukował się do 9.5€:tak:

Ostatnia edycja:
Madzik takie zakupy to sama przyjemność :-D

Milenka tak już mu lepiej, nawet jadł dzisiaj ładnie tylko jeszcze taki bardzo bladziutki jest i już teraz nie wiem czy zawsze taki był czy tylko ostatnio :confused:
A guza nabił po mistrzowsku złapał za uchwyty w szafkach odchylił się do tyłu i zaczął tańczyć a tak mu to szło że z całej siły uderzył w kant blatu :baffled:

MaDziKm - chyba zacznę chodzić już za jakimś butkami [emoji6]. Farta miałaś [emoji106]. W jakim sklepie kupowałaś te butki ? Pochwal sie bo ja też takie lubię [emoji1]

Ancona - może na żołądeczku mu coś siedziało i było mu niedobrze. A jakie dwójki u H ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry