• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas upał co prawda nie korzystaliśmy długo bo pojechalam 500 +złożyć i widać że obzalowane te pieniadze bo wypadł mi telefon na kamienie i roztrzaskala się szyba, także już wiem na co przeznacze pierwsze 500. :-p

reklama
Milenko to rzeczywiście kiepsko.
Ja miałam jechać jutro złożyć wniosek o 500+ ale dowiedziałam się, że można przez internet przez stronę swojego banku. I zajęło mi to może 2 minuty

Milenka Ty uwazaj bo zaraz matki polki zrobią donos, że źle kasę wykorzystujesz i prezes Cie po IP namierzy ;-)

Edysiek faktycznie to takie proste? Bo ja właśnie przez bank od tygodnia się zbieram i nie mam czasu tak żeby się skoncentrować a m codziennie mnie dręczy czy złożyłam...

kaTJUSZKA no chociaż Ty nie zawiodłaś bo ja specjalnie rzuciłam temat żeby sie ostra dyskusja nawiązała a tu nic!
Z tym telefonem to była kara bo mój m 2miesiące temu tak swój załątwił i nagadałam mu jaka jest oferma że mu z rąk wszystko leci,to teraz On sie śmieje ze mnie.A kłopotu nie będzie bo mojemu się kończy umowa to wezmie nowy a ja wezmę kjego jak wymieni szybkę bo ma większy wyświetlacz i lepszy aparat.

TRuskawkowa mój m złożył wnosek w pracy o pożyczke bezprocentowa,pożyczka pójdzie na konto oszczędnościowe a z 500+będziemy pożyczke spłacać;-) ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry