• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
W końcu działa mi dodawanie postów :-)

Loka Julko dużo jeździ rowerem. Jeśli chodzi o nasze doświadczenia to bardzo ważne jest żeby fotelik był przewiewniy, miał porządne zapięcia i regulację odchylenia, bo Młody często zasypia na wycieczkach i wtedy wystarczy ustawić fotelik w pozycji półleżącej.

Edysiek pomyślałam dokładnie to samo - już oczami wyobraźni widzę jak Julko wpada do wody. A Kinia pozuje rewelacyjnie.

My też weekend spędzamy w domu. Postanowiliśmy wyjechać sobie w przyszłym tygodniu, bo akurat wypada nam rocznica ślubu. Na cały weekend przygarnelismy moją chrzesnice. Julko jest zachwycony, bo ją uwielbia i na krok nie odstępuje. Do tego wczoraj kupiliśmy im trampolinę na działkę więc szaleli strasznie. Pogodę mamy nawet fajną w związku z czym dzisiaj powtórka z trampoliny, później wycieczka do parku miniatur zamków, obiad gdzieś po drodze, drzemka, lody i plac zabaw.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie weekend pogodowe przeciwieństwo Edysiek. Do południa jakoś jeszcze było później tylko deszcz.

Edysiek Kinia super :)
Ja podobnie do dziewczyn, oczyma wyobraźni widzę wpadającą Młodą ;)
Ja weekend z dzieciakami w domu, mąż pracuje dziś, jutro i 3 też. Ja mam urlop na 2 maja, ale dzieciaki wysyłam do placówek, a sama zabieram się za porządki.

U mnie dzisiaj ładnej pogody ciąg dalszy. Jestem w domu sama z małą, wiec my już po śniadanku i teraz kawę piję.
Gdzieś za godzinkę wyjedziemy z domu.

Co do pomostu, to tam akurat jest płytko. Ona sobie tam, chodziła, nawet biegała, a ja tylko ją obserwowałam z boku. Ale przyznam, że przy starszej miałam inne podejście i nawet bym jej nie pozwoliła na ten pomost wejść beze mnie, a teraz mam takie luźne podejście, oczywiście nie znaczy, że nie czuwam ;-) ;)

No Edysiek odważna jesteś, mnie też ciary przeszły na to zdjęcie ;-) ;)
Ale fotki super

Katjuszka wy dziś imprezy macie? To bawcie się dobrze i żeby z grzeczna była. Fotki oczywiście

Aguni gdzie ten park miniatur zamków? Mój ma urlop w maju i piszemy listę wycieczek, zaciekawilas mnie. Póki co mamy morskie oko na liście

Milenka park miniatur jest gdzieś tu blisko. Chyba obok Zotora? Inwald chyba się ta miejscowość nazywa. Jest też Dinozatorland w Zatorze. I jakby było mało w jednym miejscu to jeszcze park rozrywki Energylandia

Edit: ten Inwald to koło Andrychowa. Widzę, że multum atrakcji tam jest. Tylko na jeden dzień to chyba kiepsko bo biegać po wszystkim na raz średnia przyjemność ;-)
Milenka pewna jesteś tego morskiego oka? Smród, brud i wszyscy już tam są. Byłam jakieś 20 lat temu i nawet nie chce myśleć jak to teraz wygląda :-P

Ostatnia edycja:
reklama
Pozdrawiamy z L [emoji6]

Podróż super. F był grzeczny, pół lotu bawił się folia aluminiową z kanapki .
Przez tydzień mamy siostrę męża. Juz mnie zdarzyła wkur.... [emoji849]

Pogoda piękna wiec jesteśmy w drodze nad morze.

Edysiek - modelka z Kingusi pierwsza klasa.

Postaram się nadrobić wszystko wieczorem jak towarzystwo pójdzie spać.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry