• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszko najlepsze życzenia dla K.
h087.gif

DJMka
udanej zabawy!

My dzisiaj w domu. Wczoraj też cały dzień spędziliśmy nad wodą, choć już nie było tak ciepło jak dzień wcześniej, może nie za zimno, ale wiało.

Hej

Katjuszkooo - wszystkiego najlepszego dla K z okazji urodzin!! Spełnienia wszystkich pierwszych, malutkich ale jakże ważnych marzeń :)

Nasza majówka wietrzna, z gradem i deszczem...A to nowość:rolleyes2:
Mimo przeciwności pogody udało się wczoraj zrobić grilla i u znajomych. A dziś pojechaliśmy na miasto poszukać nowych narzut na kanapy do salonu, i lunch w restauracji. Od wczoraj obżeram się jak świnka, do tego dziś dostałam okres, brzuch mi wywaliło na piąty miesiąc i ledwie się ruszam:confused2:

Dziękujemy Ciciom za życzenia :-)

Jak przeżyje to zamelduje się jutro wieczorem. Z urządza mi ostatnio ciekawe noce...dziś po dwóch pobudkach o 4:30 stwierdziła że nie będzie dnia marnować i pogada z matką... chyba ma skok bo masakra jest. Tylko ręce i świat oglądać. Głowa lata jej jak na sprezynie na wszystko. Jeść nie chce bo ma widok na pache wiec nieciekawy. Jak ściągnę i z butli to git byle pozycja pozwalała wszystko widzieć...

K dostała juz dziś zjeżdżalnie i jest zachwycona. Mieliśmy armagedon w domu bo na razie stoi w salonie..

Chyba muszę niani dać jakąś nagrodę za wymyślenie chrzcin i urodzin bo nie wiem jak w tym całym chaosie miałabym urodziny w domu robić.

Jeszcze jakby wszystkiego było mało to byłam dziś u dentysty bo wczoraj mi plomba wypadła... odebralam torty ale nie wrzucę zdjęc bo mam tylko takie strzelone w bagażniku ;-) bardzo mi się podobają :-) mogę tak mówić bo nie ja robiłam :-P

Z mi nie chce zasnąć. Kreci się cały czas a ja chyba zaraz padne bo juz nie wiem jak się nazywam :-(

Katjuszka udanej imprezy i pstrykaj dużo fotek.
Ja czekam też jak k przyjmie biegowke bo może przekona mnie to do kupna.

Młoda jeszcze nie śpi, jakoś tak wyszło ze koleżanka młodego z mamą wpadły i szaleli na rowerach i trampolinie.mloda krzyczała na nich jak przeginali.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry