• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Rila jak się czyta o wyczynach Twoich chłopców odrazu buźka się śmieje super pomysły mają ;) H ostatnio zrobił sobie na buzi flamastrem Czarne kropki po kilku myciach zeszło.
My jesteśmy na etapie kluchów w gardle i lekko podwyższonej temperatury chyba ACC mini kupię z tego co pamiętam to kluchy ładnie rozpuszczało albo niech coś w aptece dadzą ale do szkoły go nie puszczę już niech siedzi do końca tygodnia.

Edysiek a u nas piękne słonko i ciepło ale co z tego jak muszę chłopaków w domu trzymać.

reklama
Z ostatniej chwili: byłam w łazience (jakieś 3 minuty) i O zdążył rozwiązać supeł (szafa zabezpieczona wiązaniem sznurówki na supeł bo każde inne zabezpieczenie rozpracowali) znaleźć w torebce mój nowy błyszczyk w kredce, wysmarować sobie usta, nos i policzki i przy okazji odgryźć sporą część.

Rila naprawdę masz urwanie głowy :rofl:
Moja też ostatnio zjadła całą pomadkę ochronną do ust. Duża zostawiła a ona malowała się i zjadała.
A przed chwilą poszła do kuchni, weszła na taboret i wyjadała masło z maselniczki.

Jestem i cały czas Was czytam ale z odpisywaniem gorzej.

Rila - pomysły Chłopcy mają genialne. Co jak co ale na nudę narzekać nie możesz [emoji6]

Ancona - zdrówka.

F ma swoją pomadkę ochronna o smaku wiśniowym i też mu baaaardzo smakuje [emoji23]

Mam szwagierkę na cały tydzień noooooo! Na dwie minuty dziecka nie przypilnuje bo albo powyrywa kwiatki w ogródku albo guza nabije, kolana to ma tak obdarte, że odkąd zaczął chodzić to takich nie ma. Normalnie czuje sie jakbym dwójkę dzieci miała. Cały czas siedzi na telefonie a F wykorzystuje moment.

Pogodę mamy super. Jest chyba z 17 stopni, słońce, bezwietrznie także tylko korzystać.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Rila to chlopaki sobie nie zaluja :-) rozwijaja sie.
Ancona to zdrowia dla Was.
Mika haha..no coz. Wspolczuje.
U nas sie chmurzy i pewnie noedlugo lunie.

Ancona żyjecie?
Rila a to pewnie początek pomysłów chłopaków :rofl2:

Mój syn wczoraj po szkole przyniósł mi bez i tak pachnie że w nocy wyniosła do kuchni bo się spać nie dało

Załączniki

• IMG_20160505_091145.jpg
    IMG_20160505_091145.jpg
    228,6 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Uwielbiam bez :biggrin2: Mam za oknem a nawet po nim nie widać, że ma kwitnąć.

Ja dzisiaj w biegu. Rano pojechałam z dużą do dermatologa, bo jakieś odciski na stopach jej się porobiły. Mała przy okazji została podrzucona do dziadków.
Zahaczyłam o rynek i nakupiłam sadzonek pomidorów i kwiatów. Jedne już mi zmarzły, więc musiałam kupić nowe.
Teraz kawę piję i zaraz do pracy się zbieram.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry